Herken je dit?

stel je eens voor

hoe zou het zijn als..

Je kunt genieten van eten zonder schuldgevoel. Lekker uit eten, gewoon omdat je dat heerlijk vindt, en je maakt je niet druk of ‘dat wel mag’. Je maakt bewuste keuzes en morgen doe je gewoon weer normaal.

’s ochtends sta je tevreden voor de spiegel en negeer je die kleine imperfecties. Die boeien je niet meer zoveel, want je ziet er echt goed uit. Je bent wat kilo’s kwijt en voelt je lekker in je vel. Je neemt genoegen meer met ‘oke’ en voelt je ook veel meer dan dat.

En dat terwijl je niks hoeft te laten. Je weet dat eten niet goed of slecht is en geniet lekker van allebei: gezond en ongezond. Vanavond ga je lekker sushi bestellen, nu al zin in!

Je laat je ook niet meer tegenhouden door die stomme onzekerheden die je altijd had en leert steeds meer om jezelf 100% te accepteren. Je denkt ook niet meer zo negatief over jezelf en staat veel steviger in je schoenen.

Ik help je om dit te bereiken.


In vier maanden gaan we grote stappen zetten en voor altijd afrekenen met die kilo’s. Niet door minder te eten, maar door beter te eten.
En lekker – vooral lekker.

Het Transformatie programma duurt 4 maanden en dit is inclusief:

  • Een uitgebreide kennismaking van 60 minuten
  • Tweewekelijkse één op één coachingcalls van 30 minuten
  • Een voedingsplan dat bij je past
  • Een bewegings-/ sportplan
  • Ondersteuning in de Facebook groep met gelijkgestemde vrouwen
  • E-mailondersteuning

Simpelweg alles dat je nodig hebt om de transformatie te maken.

 

dat is wat ik wil! ik meld me aan

Na deze 4 maanden..

De investering voor dit programma van
4 maanden is €1097,- of in termijnen 4x €290,-. 

Ik wil nu echt lekker in mijn vel zitten
ErvARINGEN

Zij deden al mee..

Veelgestelde vragen

Ik heb al een dieet gevolgd, hoe weet ik dat dit werkt?

Dat weet ik, je hebt al zoveel geprobeerd! Elke keer gaat het ergens fout..

Ik ben geen dieet, dit is geen dieet. Ik ben jouw coach en we gaan samen iets maken dat 100% bij jou past. Doordat het zo goed bij je past, is het veel makkelijker te volgen en voelt het niet als een dieet. Bij mij hoef je niet altijd maar ‘nee’ te zeggen.

De diëten die je eerder gevolgd hebt, zijn allemaal hetzelfde. Sonja bakker,weight watchers, pbp, mykillerbody, cambridge..

Het is echt tijd voor een andere aanpak, zodat je nu wél slaagt. En ik beloof je dat het ook nog best leuk is 🙂

Wanneer kan ik beginnen als ik me aanmeld?

Je kunt bij mij 2 keer per maand starten. Dat is gewoon bespreekbaar dus no worries.

Na de intake ontvang je binnen twee dagen je plan en kun je echt aan de slag.

ps. de 4 maanden gaan dus pas in op de dag van je intake

Hoe weet ik dat ik echt ga afvallen?

Je hebt je resultaat zelf in de hand!

Ik heb vrouwen geholpen om 10 of wel 15-20 kilo af te vallen. Hoeveel jij afvalt in 4 maanden hangt o.a. af van wat je nu weegt, maar vooral van je motivatie en gedrag. Als je je 100% in zet en doet wat ik zeg, dan zul je meer afvallen dan wanneer je vaak een misstap maakt. Je zult er wel soms wat voor moeten laten, dat hoort er nou eenmaal bij.

10 kilo in 4 maanden is bijvoorbeeld een ontzettend haalbaar + realistisch doel. Dit is 2,5 kilo per maand. Uiteraard moet je wel je best doen om dit doel te halen en komt het niet vanzelf 😉

We houden je progressie goed bij zodat we op tijd aanpassingen kunnen maken als dit nodig is, dus daar hoef je je niet druk om te maken. Vertrouw mij, doe wat ik zeg en het komt goed!

De een valt sneller af dan de ander, maar afvallen dat kunnen we allemaal. Je moet wel écht voor gaan! En als je dat doet, dan komt het écht goed. Go for it!

Ik wil niet veel tijd in de keuken staan en dure/gekke boodschappen moeten doen

Snap ik, heb ik ook niet. Zowel de zin als de tijd. Ik ben geen keukenprinses, behalve als het een keer goed uitkomt 😉 Dat verwacht ik ook niet van jou.

Ik ben dol op makkelijk en gewoon, met soms een uitspatting. Je hoeft nooit dingen te doen/eten die je niet wilt. We gaan juist iets doen dat wel bij je past, dus maak je geen zorgen om dingen die niet bij je passen. Die laat ik je niet doen.

Wat als ik tussendoor op vakantie ga?

Het is een levensstijl, geen dieet. Ook als je op vakantie gaat kun je dat volhouden zonder dat je daar ‘nee’ moet zeggen tegen alle lekkere en leuke dingen! Juist dan kun je nog meer genieten van je dagen daar.

Het is juist heel waardevol om op vakantie te gaan tijden dit programma, zodat je nog meer leert hoe je die balans kunt toepassen.

Als je blijft wachten op het  perfect moment, dan zul je nooit afvallen. Feestdagen, vakanties, weekendjes weg? Allemaal SMOESJES om het nog langer uit te stellen. Want vertel eens.. wanneer is het dan wel een beter moment dan nu? Stop met excuses verzinnen en begin gewoon! Over 4 maanden ben je jezelf zo dankbaar.