Herken je dit?

stel je eens voor

hoe zou het zijn als..

Je echt kunt genieten als je uit eten gaat, zonder schuldgevoel, want je doet het verder toch super lekker? You deserve it. Soms zeg je nee, soms ja. Het is prima zo en het is geen gevecht. Elke dag neem je stap voor stap en kom je steeds dichter bij je doel. En het gaat zelfs best vlot.

Je kunt al steeds meer genieten van dingen waar je je eerst onzeker in voelde. Strakkere jurkjes of mooie blousejes gaan steeds vaker weer in je (online) winkelmandje en je voelt je er niet eens dik in. 

Je betrapt jezelf er ook steeds vaker op dat je stiekem naar je eigen weerspiegeling kijkt – overal waar dat kan – en dan zie je een gezonde jonge vrouw, die écht straalt. Je gelooft bijna niet dat er zoveel veranderd is, maar je voelt je ook gewoon zo lekker.

En dat terwijl je gewoon lekker eet en niet alles hoeft te laten staan.

Ik help je om dit te bereiken.


In vier maanden gaan we grote stappen zetten en voor altijd afrekenen met die kilo’s. Niet door minder te eten, maar door beter te eten.
En lekker – vooral lekker.

Het Transformatie programma duurt 4 maanden en dit is inclusief:

  • Een uitgebreide kennismaking van 60 minuten
  • 8 x 30 minuten één op één coachingcalls
  • Een voedingsplan dat bij je past
  • Een bewegings-/ sportplan
  • Ondersteuning in de Facebook groep met gelijkgestemde vrouwen
  • E-mailondersteuning

Simpelweg alles dat je nodig hebt om de transformatie te maken.

 

dat is wat ik wil! ik meld me aan

Na deze 4 maanden..

Dat is toch precies waar je van droomt? Maak de sprong. Vertrouw een beetje in jezelf (en in mij) dat je dit kunt!

Ik wil beginnen!!

De investering voor dit programma van
4 maanden is €897,-. Dit kan ook in 4 maandelijkse termijnen van €245,- voldaan worden.

Ik wil voor de laatste keer beginnen met afvallen
ErvARINGEN

Zij deden al mee..

Veelgestelde vragen

Ik heb al een dieet gevolgd, hoe weet ik dat dit werkt?

Dat weet ik, je hebt al zoveel geprobeerd! Elke keer gaat het ergens fout..

Ik ben geen dieet, dit is geen dieet. Ik ben jouw coach en we gaan samen iets maken dat 100% bij jou past. Doordat het zo goed bij je past, is het veel makkelijker te volgen en voelt het niet als een dieet. Bij mij hoef je niet altijd maar ‘nee’ te zeggen.

De diëten die je eerder gevolgd hebt, zijn allemaal hetzelfde. Sonja bakker,weight watchers, pbp, mykillerbody, cambridge..

Het is echt tijd voor een andere aanpak, zodat je nu wél slaagt. En ik beloof je dat het ook nog best leuk is 🙂

Wanneer kan ik beginnen als ik me aanmeld?

Snel! 😉 Je kunt bij mij zelf je startdag kiezen. Na het aanmelden krijg je van mij een e-mail waarin je je intake kunt plannen. Dit kies je gewoon zelf. Je kunt dus morgen al beginnen, maar ook over twee weken.

Zelf begin ik altijd liever gister al, dus als je een beetje op mij lijkt: plan je intake vooral lekker snel.

Na de intake ontvang je binnen twee dagen je plan en kun je echt aan de slag.

ps. de 4 maanden gaan dus pas in op de dag van je intake

Hoe weet ik dat ik echt ga afvallen?

Je hebt je resultaat zelf in de hand!

Ik heb vrouwen geholpen om 10 of wel 15-20 kilo af te vallen. Hoeveel jij afvalt in 4 maanden hangt o.a. af van wat je nu weegt, maar vooral van je motivatie en gedrag. Als je je 100% in zet en doet wat ik zeg, dan zul je meer afvallen dan wanneer je vaak een misstap maakt. Je zult er wel soms wat voor moeten laten, dat hoort er nou eenmaal bij.

10 kilo in 4 maanden is een ontzettend haalbaar + realistisch doel. Dit is 2,5 kilo per maand. Uiteraard moet je wel je best doen om dit doel te halen en komt het niet vanzelf 😉

We houden je progressie goed bij zodat we op tijd aanpassingen kunnen maken als dit nodig is, dus daar hoef je je niet druk om te maken. Vertrouw mij, doe wat ik zeg en het komt goed!

De een valt sneller af dan de ander, maar afvallen dat kunnen we allemaal. Je moet wel écht voor gaan! En als je dat doet, dan komt het écht goed. Go for it!

Maar ik wil X kilo afvallen, dat lukt toch niet in 4 maanden?

Het begin moet eerst gemaakt worden, daarna kijken we wel weer verder. Laten we ons nog niet druk maken om deze 4 maanden en de eerste 10 kilo..dan komt de rest daarna. 

Zorg eerst maar dat dit lukt. Ik laat je echt niet hangen, ik heb altijd een vervolgplan voor je als je dat wilt!

Je mag ook altijd even een vrijblijvend belletje met me inplannen om te bespreken of dit programma bij jou past. Dan weet je het zeker!

Mailen mag ook, op: Marit@Bestronger.nl

Ik wil niet veel tijd in de keuken staan en dure/gekke boodschappen moeten doen

Snap ik, heb ik ook niet. Zowel de zin als de tijd. Ik ben geen keukenprinses, behalve als het een keer goed uitkomt 😉 Dat verwacht ik ook niet van jou.

Ik ben dol op makkelijk en gewoon, met soms een uitspatting. Je hoeft nooit dingen te doen/eten die je niet wilt. We gaan juist iets doen dat wel bij je past, dus maak je geen zorgen om dingen die niet bij je passen. Die laat ik je niet doen.

Wat als ik tussendoor op vakantie ga?

Het is een levensstijl, geen dieet. Ook als je op vakantie gaat kun je dat volhouden zonder dat je daar ‘nee’ moet zeggen tegen alle lekkere en leuke dingen! Juist dan kun je nog meer genieten van je dagen daar.

Het is juist heel waardevol om op vakantie te gaan tijden dit programma, zodat je nog meer leert hoe je die balans kunt toepassen.

Als je blijft wachten op het  perfect moment, dan zul je nooit afvallen. Feestdagen, vakanties, weekendjes weg? Allemaal SMOESJES om het nog langer uit te stellen. Want vertel eens.. wanneer is het dan wel een beter moment dan nu? Stop met excuses verzinnen en begin gewoon! Over 4 maanden ben je jezelf zo dankbaar.