Herken je dit?

het is wel duidelijk

Je hebt hulp nodig

Je gaat niks veranderen als je voor dezelfde oplossingen kiest. Als je het ene dieet voor het andere inwisselt. Hoe kun je dan een andere uitkomst verwachten?

Ga er nu eens ECHT voor. Klaar met alle smoesjes – ik geloof nooit dat je ergens geen tijd voor hebt, geef gewoon toe dat je er geen zin in hebt – en tijd om hulp te zoeken. Echte hulp. Geen dieetboek.

Ik help jou om weer jezelf te worden.

Ik help je om daar te komen


Met een op maat gemaakt plan, gaan we in 3 maanden grote stappen zetten naar jouw doel en voor eens en altijd afrekenen met die extra kilo’s.
Niet door minder te eten, maar door beter te eten. En lekker – vooral lekker. Stiekem is afvallen bij mij helemaal niet moeilijk.


Voor dit programma investeer je €647 en dit is inclusief:

  • Jouw transformatie. Echt lekker in je vel zitten met een gezond gewicht en mooi figuur. Je valt ook nooit meer terug, want dit is een moeiteloze levensstijl voor jou geworden.
  • Een uitgebreide kennismaking van 60 minuten waarin we over jou, je doelen en valkuilen praten
  • Na een week ontvang je je voedingsplan. Enne..bij mij is eten nooit saai en ook niet veel werk.
  • Een sportplan. We gaan iets aan beweging doen, wat dat precies gaat zijn dat bepaal jij (met mij).
  • Elke 2 weken doen we een videobelletje van 30 minuten waarin we bespreken hoe je ervoor staat, waar je tegenaan loopt en de stand van je doelen.
  • 24/5 contactmogelijkheid met mij via e-mail of urgente berichten via WhatsApp. Alleen in het weekend niet, dan ben ik vrij. En jij ook 😉

.., maar ook: recepten, tips, variatielijsten, nieuwe kennis en waardevolle inzichten…


Simpelweg alles dat je nodig hebt om de transformatie te maken.

Even kletsen of dit voor jou de juiste keuze is? Ik ben altijd eerlijk en ik help je graag met de juiste keuze. Ik ga je niks verkopen dat niet bij je past. Dit gesprek is echt een kennismaking, zodat we beiden kunnen aanvoelen of we dit samen willen doen.

Wat leveren deze 3 maanden jou op?

Dat is toch precies waar je van droomt? Maak de sprong. Vertrouw een beetje in jezelf (en in mij) dat je dit kunt!

Ja, ik spring!

De investering voor dit programma van
3 maanden is €647,- 


Is dit de oplossing voor jou? (JA) Plan dan een gesprek met me in. Helemaal vrijblijvend. Als we beiden een klik voelen en we samen aan de slag willen gaan, dan spreken we samen startdatum in. uit ervaring weet ik dat je vaak liever vandaag dan morgen resultaat ziet dus begin dan maar snel 😉

Ik bel graag even met je
ErvARINGEN

Zij deden al mee..

Upload Image...

Veelgestelde vragen

Ik twijfel of dit bij me past

Als je het nog niet zeker weet dan kunnen we altijd even een vrijblijvend gesprek inplannen. Dat kan makkelijk via dit formulier. Staat er geen geschikte data bij? Stuur me dan even een e-mail op Marit@Bestronger.nl

Je mag natuurlijk ook altijd even mailen met je vraag. Ik reageer altijd en help je graag om de beste keuze te maken.

Kun je afvallen met dit programma?

Dit programma helpt jou naar je doel, of dit nou afvallen, fitter worden of aankomen is.

Voor gewichtsverlies is het doel altijd 0,5-1kg per week.

Je zult merken dat je na een paar weken sowieso al lekkerder in je vel zit door je nieuwe eetpatroon, ook als je nog niet veel gewicht kwijt bent!

Ik heb al pbp/weight watchers/etc gevolgd.

Je kunt mij en dit programma niet vergelijken met zo’n dieet. Ongeacht wat ze zeggen: dat is een dieet, dit niet. Onze focus ligt niet op snel gewicht verliezen en dan klaar. We gaan blijvende veranderingen maken zodat jij juist ook op de lange termijn lekker in je vel blijft zitten.

Veel klanten van mij hebben eerst Personal Body Plan gevolgd en waren hier niet blij mee. Misschien weet je wel dat ik ruim 5 jaar geleden ook PBP gevolgd heb. Dat is een grote reden voor velen om zich juist daarna bij mij aan te sluiten: ze zijn  net als ik niet blij met die aanpak en het past niet bij ze. Nu willen ze iets dat wel werkt.

Je mag hier altijd wat over vragen, mail me gerust op Marit@Bestronger.nl

Ik heb geen zin/tijd om veel in de keuken te staan / dure boodschappen te doen.

Snap ik, heb ik ook niet. Zowel de zin als de tijd. Heel soms wel, maar dan doe ik het ook gewoon.

90% van de tijd heb ik er geen zin in en maak ik lekker iets makkelijks. Bijna al mijn recepten voor het avondeten zijn dan ook in 15-30 minuten klaar! En ontbijt+lunch nog veel sneller.

Wat als ik in deze 3 maanden op vakantie ga?

Het is een levensstijl, geen dieet. Ook als je op vakantie gaat kun je dat volhouden zonder dat je daar ‘nee’ moet zeggen tegen alle lekkere en leuke dingen! 

Het is juist heel waardevol om dat in deze weken te doen, zodat je nog meer leert hoe je die balans kunt toepassen. Geen excuus om het nog langer uit te stellen.

Als je dat echt niet ziet zitten kunnen we het eventueel even bevriezen, dat is gewoon bespreekbaar. Niet druk maken!

Hoe lang duurt het programma en wat kost het?

Het quickstart programma duurt 2 maanden en daarna kunnen we samen bespreken of je dit langer door wilt trekken. De investering hiervoor is €599,-.

Waar is de coaching?

De sessies doen we via Skype, maar de intake is in overleg ook face-to-face mogelijk in omgeving Noord-Brabant/de Kempen. 

Het is dus als je wilt 100% online te volgen. Omdat ik vrouwen help uit heel Nederland en België heeft dit ook meestal de voorkeur.

Ik zou graag gewoon een los adviesgesprek en huidplooimeting willen.

Heb jij geen behoefte aan een compleet traject, maar wil je graag eenmalig advies over bijvoorbeeld je eetpatroon? Neem even contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.