fbpx
E

Heb je wel eens het gevoel dat je eeuwig aan het diëten bent?

E

Ben je constant zoekende naar de juiste gezonde levensstijl?

E

Heb je geen idee meer wat ‘waar’ is over gezond leven en eten?

E

Geeft ‘gezond leven’ alleen maar meer stress in plaats van plezier?

E

Voel je je onzeker en laat je je daardoor tegenhouden? 

wil je hier verandering in brengen?
Dan is deze cursus voor jou!

Na het volgen van The Lifestyle Diet, weet jij precies wat je moet doen. Je weet hoeveel je moet eten, hoe je dit indeelt en hoe je met sociale uitjes om gaat. Je traint op een manier die bij jouw doelen en niveau past en hebt er plezier in. Je mindset groeit elke dag sterker en je kunt beter omgaan met tegenslagen. Je bent in balans.

wat krijg ik?

N

Een e-cursus van 50 pagina’s bomvol informatie. Als extra zit er ook een werkboek bij. Het werkboek kun je digitaal invullen óf uitprinten en lekker zelf vol schrijven. Allebei zijn ze in handig PDF formaat zodat je ze digitaal en geprint kunt gebruiken.

Hoe?

N

De cursus leert jou de belangrijkste lessen over eten, bewegen en leven. Alles komt aan bod, zodat jij leert begrijpen hoe gezond leven écht werkt. Dan wordt het toepassen ook veel makkelijker! In het werkboek maak je stap voor stap je eigen dieetplan en denk je na over wat bij jou past.

en ook..

N

Deze cursus zit vol met bonusitems. Meerdere trainingsschema’s die je meteen kunt gebruiken, een voorbeeld voedingsschema, een macro cheat sheet en meer!

Slechts €77,-
voor een leven in balans

Na het volgen van deze cursus weet jij hoe je gezond moet eten, wat voor functie bewegen heeft bij het afvallen, en hoe je hier mee omgaat in het dagelijks leven vol etentjes en fun.

reviews

“Een hele fijne cursus met praktische tips voor zowel lichaam als geest!”

We weten allemaal wel een beetje hoe afvallen werkt, maar het echt doen is het moeilijkst. Mijn mindset is mijn grootste valkuil, ik kan mezelf heel erg omlaag praten. Het ombuigen van gedachtes vind ik heel interessant en daar besteed Marit dan ook veel aandacht aan. De mindset modules zijn dan ook mijn favoriet.

Kelly Evertsen

“The Lifestyle diet is een uitgebreide cursus over allerlei punten rondom sport en voeding”

De les die mij het meest is bijgebleven is over de rustcaloriebehoefte en dat je daar niet onder mag gaan zitten (zoals bij crashdiëten). Ook de module over eiwitten geeft echt veel helderheid! Het is makkelijk om te volgen, er staan geen lastige woorden in. Alles is duidelijk uitgelegd en onderbouwd, niks wordt zomaar aangenomen. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen!

Maryse Gerrits

“Ik ben me echt bewust geworden hoe belangrijk het is dat je moet stoppen met vergelijken”

The Lifestyle diet biedt concrete handvaten en duidelijke informatie voor zowel lichaam als geest. Van de basis over voeding tot inzicht in je mindset tot hoe je om kunt gaan met negatieve gedachtes. Daarnaast voegt Marit altijd een persoonlijk element toe, dat waardeer ik!

Suzan Maalderink

“De cursus leert je dat het prima is af en toe een terrasje te pakken”

Een fijne korte cursus die je nieuwe inzichten geeft. De modules helpen je een betere balans te vinden. Het geeft echt inzicht in wat je nou in je mond stopt en wat daar de gevolgen van zijn. Ook de mindsetmodules zijn heel waardevol, omdat het je je bewust maakt en betrapt op wat jij ook doet. 

Anouk Smits

“Ik heb zo veel geleerd over mezelf” 

Dankzij het hoofdstuk over calorieën heb ik echt geleerd dat je door te weinig eten niet bereikt wat je wil bereiken. The Lifestyle Diet van Marit heeft mij echt geholpen om de eerste stappen naar een ander leven te zetten. Ik heb zoveel geleerd over voeding en sport, maar vooral over mezelf!

Romee 

“direct toepasbaar in je leven” 

The Lifestyle Diet geeft concrete informatie om met je eigen doelen aan de slag te gaan. Welk doel het ook is. Het is laag drempel lig en direct toepasbaar in het dagelijks leven. Het heeft mij geleerd dat je je zelfvertrouwen kunt ontwikkelen en je onzekerheid kunt verminderen.

Larissa

Dat wil jij toch ook? Je krijgt de cursus én het werkboek meteen in je e-mail. Ga vandaag nog aan de slag!

Veel gestelde vragen..

Kan ik de e-cursus op eigen tempo volgen?

Na aanschaf van de cursus, kun je hem meteen downloaden. Je kunt het daarna op eigen tempo volgen, maar ik raad aan om er niet te lang over te doen. Blok lekker dagelijks wat tijd in je agenda en neem elke keer een stukje door. Het werkboek helpt je heel erg bij het daadwerkelijk maken van stappen. Ga daar vooral lekker mee aan de slag.

Ik ben best een beginner op dit gebied, is dit voor mij geschikt?

Zeker weten! We beginnen echt bij de basics, zodat het voor iedereen te volgen is. Als je ergens echt niet uit komt mag je ook altijd even een e-mailtje sturen naar Marit@Bestronger.nl

Hoe is de verdeling eten, bewegen en leven?

Het grootste gedeelte van de cursus focust op eten en leven, omdat daar de meeste winst te halen valt. Bewegen is ook heel belangrijk en wordt ook besproken, inclusief trainingsschema’s en uitleg over oefeningen, maar de focus ligt hier niet perse op. Weet jij al veel over voeding, dan is het mindset gedeelte voor jou waarschijnlijk nog heel waardevol. Of juist andersom! Ik ben ervan overtuigd waarde uit te halen valt.

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Hier heb ik bewust voor gekozen, zodat het heel toegankelijk en laagdrempelig is. Ik wil zo veel mogelijk vrouwen helpen naar een gezonder en vooral gelukkiger leven en dit is mijn manier om daar een steentje aan bij te dragen. Als jij het budget niet hebt voor 1-op-1 coaching, dan is dit een heel mooi en goedkoper alternatief. Ik hoop dat het je veel mooie inzichten gaat opleveren.

€97,- slechts €77,-
voor een leven in balans

Na het volgen van deze cursus weet jij hoe je gezond moet eten, wat voor functie bewegen heeft bij het afvallen, en hoe je hier mee omgaat in het dagelijks leven vol etentjes en fun.