Ik ben Marit, jouw persoonlijke coach

Ben je er klaar voor om samen met mij je levensstijl aan te passen? Ik ben er elke stap van deze weg voor je om je te begeleiden. Samen zorgen we dat we je doelen gaan halen!

Wil jij ook zo graag

 • Blij zijn met je lichaam en je fit voelen?
 • Zelfverzekerd zijn en dit uitstralen?
 • Eindelijk je doelen halen?
 • Beginnen met sporten of je sportprestaties naar een nieuw niveau brengen?
 • Leren om balans te krijgen tussen gezond eten en genieten?
 • Niet meer afhankelijk zijn van dat getal op de weegschaal?

Dan is dit traject wat voor jou!

Hoe gaan we dit doen?

ETEN
Samen gaan we je voeding onder de loep nemen. We creëren vervolgens een mooi voedingsplan met de juiste voedingsstoffen en producten, zodat jij jouw doel kunt halen. Dit doen we natuurlijk op een manier die bij jou past. Er zitten dus ook alleen maar dingen in die jij lekker vindt! 

BEWEGEN
Wil je er ook bij gaan sporten? Afhankelijk van je voorkeur voor sport krijg je van ons een trainingsplan inclusief instructies. De trainingen krijg je in onze eigen Be Stronger app waarmee je ook je progressie in de sportschool kunt bijhouden. Super handig! Zo ga jij nog sneller progressie maken in de gym (of thuis?). Niks moet, alles mag. We geven een advies, maar verplichten niemand om te sporten. Dat is namelijk nergens voor nodig.

LEVEN
Ik ben er voor je om je met alle andere problemen, obstakels en situaties te helpen. Heb je ergens moeite mee, mis je motivatie of snap je iets niet? Je kunt mij 24/7 appen met al je vragen. Ook als je wilt weten wat je het beste kunt bestellen bijvoorbeeld, dan ben ik er voor je. Aan de hand van de wekelijkse metingen passen we je schema’s continu aan om het beste resultaat te krijgen.

eten
 • Een op maat gemaakt voedingsadvies op basis van jouw doelen, ervaring en levensstijl
 • Een passend caloriebudget met bijbehorende macrodoelen
 • Een schema met jouw favoriete maaltijden en producten, je hoeft geen calorieën te tellen!
 • De Food List, waardoor je nooit meer dagen hetzelfde hoeft te eten
 • Een speciaal weekendschema welke je kunt gebruiken als je zonder schuldgevoel uit eten gaat of gewoon ’s avonds een pizza wilt eten
Bewegen
 • Elke 6-8 weken nieuwe op maat gemaakte trainingsschema’s voor in de sportschool, buiten of thuis
 • Persoonlijke tips en adviezen op sportgebied
 • Toegang tot onze eigen app waar je trainingen ingeroosterd worden, je je voortgang kunt bijhouden en uitleg van de oefeningen kunt vinden.
leven
 • Kom 24/7 met mij in contact via Whatsapp als je vragen hebt, ergens tegenaan loopt of iets wilt delen
 • Altijd binnen 24 uur reactie op je vragen
 • Wekelijkse wegingen en aanpassingen
 • Mentale coaching, hulp met doelen stellen en begeleiding bij sociale evenementen of andere dilemma’s
 • Een gezellige WhatsApp groep met de andere vrouwem

Reserveer nu je plek voor 1 april en zet de eerste stap naar je doel!

Lifestyle pakket
€107.95
per maand
Lifestyle pakket?
Duur van 6 maanden
Aanmelden!

Mijn programma is een totaalpakket van voedingsbegeleiding, trainingsschema’s en mentale coaching. Persoonlijkheid en betrokkenheid staan hierbij centraal. Ik sta altijd voor je klaar. We stellen samen je doelen vast en vervolgens maken we een plan om dit te behalen. Tussendoor worden er zo vaak als nodig/gewenst aanpassingen gemaakt en nieuwe doelen gesteld. Zo komen we er precies achter wat voor jou goed werkt en overwinnen we de obstakels!

Wat vonden zij er van?

“Marit geeft veel tips wat ik kon doen als ik even de fout in ging of een feestje had.”

Ik heb altijd al moeite gehad met mijn gewicht. Ik had gewoon de kennis van de voeding niet om zelf mijn doelen te halen. Na een fijn gesprek met Marit is ze meteen voor me aan de slag gegaan. Het schema en de begeleiding bevallen me zo goed! Iedere keer na mijn weegmoment word er gekeken naar wat er veranderd kan worden. Ook geeft Marit veel tips wat ik kon doen als ik even de fout in ga of een feestje heb. Zo heb ik ook zelf heel veel geleerd qua voeding en heb ik er heel veel vertrouwen in dat het me nu ook alleen gaat lukken, met de top coaching van Marit natuurlijk in mijn hoofd!

Sharon

“Dit geeft je het gevoel dat er echt iemand voor je is.”

Tot noch toe super tevreden met de online coaching. Er is veel contact en het komt ook veel vanuit Marit zelf! Dit geeft je het gevoel dat er echt iemand voor je is. Voedingsschema’s en trainingsschema’s zijn keurig en worden ook volgens wens en naar verwachting en bijgehouden.

Demi

Ik ben Elaine, 19 jaar en worstel sinds kleins af aan met mijn gewicht en zelfbeeld.

Na een vervelende periode in mijn leven 2 jaar terug ben ik tussen de 10 a 15 kilo aangekomen. Niet happy met mezelf en hoe ik eruitzag besloot ik dat het genoeg was en af wilde vallen, terug op mijn oude gewicht. Maar er was een probleem,met mijn oude gewicht was ik toen ook niet blij, hoe ging ik dat nu wel zijn?

Op instagram volgde ik Marit (@Marithollander) al een tijd. Ze inspireerde me met haar posts en ik kreeg motivatie! Maar het lukte niet helemaal zo als ik wilde, balen! Na lang er over nagedacht te hebben besloot ik Marit als online coach te nemen. 

Ondanks dat het qua gewicht ‘maar’ 4,8 kilo scheelt, de centimeters zijn er vanaf gevlogen! Bovendien ben ik nog nooit zo happy met mezelf geweest! 

Heel fijn is ook dat ik Marit altijd mag benaderen met vragen of als ik net dat beetje extra motivatie nodig.

Elaine | Taille -13cm | Heupen -18.5cm | Bovenbeen -7cm

In mei 2018 ben ik begonnen met het coachingstraject. De reden hiervoor was dat ik niet lekker in mijn vel zat en niet blij was als ik in de spiegel keek. Dit wilde ik veranderen.  

Wat me vooral aanspreekt aan de coaching is dat ik op een gezonde manier met voeding en sporten bezig ben. Voorheen deed ik dit zelf vaak niet. Ik heb van Marit geleerd dat ik mezelf niet hoef uit te hongeren om af te vallen en dat afvallen ook niet mijn hoofddoel moet zijn.

Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik deze keuze voor mezelf gemaakt heb. Zowel op het gebied van voeding als sport zijn de schema’s constant aangepast aan mijn behoeftes. Ook kan ik nog steeds de dingen eten die ik lekker vind.

Nu ga ik graag naar de sportschool en ben ik veel bewuster bezig met voeding, op een manier die in mijn levensstijl past.

Noor | -4.5kg | Taille -5cm | Heupen -8cm | Bovenbeen -4cm

Mijn eigen verhaal hoort hier natuurlijk ook bij. Ik begon zomer 2015 met het veranderen van mijn levensstijl. Ik was nooit echt dik, maar ik was niet blij met mezelf. Ik was onzeker en ondanks dat het steeds beter lukte om af te vallen, mentaal was ik nog niets veranderd.

Op gegeven moment is dat veranderd. Ik leerde dat ik best veel kon eten en alsnog mijn doel kon halen. Ik merkte hoe gaaf het was om in de sportschool met gewichten te trainen en sterker te worden. Ik groeide hier heel erg van en ben veel zelfverzekerder geworden. Ook mijn verhaal heeft zijn ups en downs, maar zo lang je nooit opgeeft kom je er wel.

Mijn mentale gesteldheid hangt niet langer af van mijn gewicht, een paar kilo meer of minder vind ik nu een stuk minder belangrijk. Mijn eigen (mentale) transformatie heeft mij overtuigd om dit met anderen te delen. Om anderen te helpen om dit óók te bereiken.
Dit is mijn passie.

Marit | -8kg | Taille -10cm | Heupen -12cm | Borst -10cm


Nog niet helemaal overtuigd? Stuur geheel vrijblijvend even een email. We beantwoorden met plezier al je vragen!


Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen ervaring, is dat erg?

Dit programma is voor ELK niveau geschikt! Of je al ervaring hebt met voeding of sporten, maakt niet uit.

Ook als je juist al meer ervaring hebt, kun je dit programma volgen. Twijfel je? Stuur gerust even een email.

Ik wil graag afvallen, is dit programma dan geschikt voor mij?

Ja zeker! Althans: mits je bereid bent om dit op een gezonde manier te doen. Voor een crashdieet of andere ‘quick fix’ ben je niet aan het juiste adres.

Wel moet het gezond blijven. Als jij een extreem laag vetpercentage wilt bereiken (ongezond) dan ben je op de verkeerde plek. Ook geven wij geen wedstrijdbegeleiding.

Ik ben vegetarisch/glutenintollerant/lactoseintollerant, is dat een probleem?

Je kunt met elke allergie of voorkeur bij ons terecht, communiceer dit gewoon duidelijk zodat we weten wat er speelt. Geen probleem!

Moet ik naar de sportschool tijdens het online programma? Ik wil dat namelijk liever niet.

De sportschool is altijd optioneel, je bent niks verplicht. Afhankelijk van je doelen raden wij wel aan om bij de sportschool te beginnen. Doe je liever een andere manier van beweging of wil je thuis trainen? Dat is ook prima, dan geven we daar advies voor.

Kan ik dit programma combineren met een druk leven/werk/studie?

Dat kan zeker! Het programma wordt aangepast aan jouw levensstijl. Er wordt dus altijd rekening gehouden met jouw agenda.

Ik heb al veel diëten geprobeerd, hoe weet ik of dit wel werkt?

Omdat dit geen one size fits all programma is. Wij geloven dat iedereen een andere aanpak nodig heeft om te slagen. Elk persoon is tenslotte anders en iedereen heeft dus ook andere middelen nodig om een doel te halen. We zijn er elke stap van deze weg voor je om je te helpen, zodat je niks tekort komt.

Alle schema’s worden bij ons dus ook persoonlijk voor jou berekend en gemaakt. Geen massaproductie, maar persoonlijke aandacht.

Daarbij heb je je online coach voor het steuntje in de rug dat je soms nodig hebt, hierdoor is de slagingskans nog groter!

Klaar om aan de slag te gaan? Niet twijfelen, meld je gewoon aan! You got this!