fbpx

Zij gingen jou voor..

“Afgelopen 6 maanden heb ik onder begeleiding van Marit grote stappen gemaakt. Waar ik zelf op vastliep heeft Marit mij geholpen om verdieping in te krijgen.

Dankzij de hulp van Marit ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Ik ben zowel fysiek als mentaal gegroeid. Het mentale gedeelte waar ik voorheen nooit mee bezig was,  maar door de coaching ben ik in gaan zien dat dit belangrijk is om stappen te kunnen zetten. En zoals Marit zegt is het mentale gedeelte de key om resultaat te boeken voor altijd.

Nu kan ik bewuste keuzes maken, maar nog wel genieten van lekker eten.

Ook ben ik in gaan zien dat een streng dieet niet nodig is maar een gezonde levenstijl belangrijker is en veel langer vol te houden is. Afgelopen half jaar heb ik dankzij de coaching van Marit grote stappen gezet, het was een investering in mijzelf. Één van de beste keuzes die ik gemaakt heb.”

-7kg | -10cm taille | -11cm heupen | -5.5cm bovenbeen

Levina

Echte vrouwen, echte resultaten.

“In de eerste weken ging het erg goed. Ik had mijn eten goed onder controle en keek ernaar uit om te gaan sporten. Dit beloonde zich, want in de eerste weken was ik al bijna 2.5 kilo kwijt. Dit motiveerde mij enorm.

Door omstandigheden raakte ik daarna mijn focus en motivatie kwijt. Ik had nog wel contact met Marit, maar ik sportte niet meer en ik at waar ik zin in had. Ik hield nergens meer rekening mee.

Uiteindelijk heb ik mezelf herpakt en toen ben ik de tips en schema’s van Marit alsnog op gaan volgen.Ik heb toen toch nog mijn streefgewicht gehaald, helemaal zelf! Daarna ben ik weer bij Marit teruggekomen en met het vervolgtraject begonnen, zodat ik nog meer uit mijn resultaten kan halen en weer meer uitgedaagd wordt met mijn trainingen.

Ik heb plezier in het sporten gevonden en ook qua mindset ben ik op de goede weg. Ik wil mijn lichaam leren accepteren. Ik was zonder Marit nooit zover gekomen als ik nu ben. “

Maudy

Zij gingen jou voor..

En jij kan dit ook!

Meld je aan voor het Quickstart programma of neem contact met mij op om te bespreken wat er allemaal mogelijk is.

11 + 1 =