Resultaten + 
Ervaringen

 

ErvARINGEN

1-op-1 coaching

“Als ik lingerie ga shoppen, ben ik echt tevreden met mezelf” 

Ik ben altijd heel onzeker geweest, vooral over mijn uiterlijk en mijn gewicht. Op Instagram ging ik mezelf al snel vergelijken en daar werd ik nog onzekerder van.

Ook at ik vaak heel weinig, waardoor ik de hele dag honger had en eind van de dag een eetbui kreeg. Marit heeft net als ik ook een druk leven en geeft aan dat dit echt wel goed te combineren is met gezond leven.

Dit met de verhalen van andere vrouwen motiveerde mij om ook bij Marit te beginnen.

De coaching heeft mij compleet veranderd. Ik voel me fitter en merk dat ik ook vrolijker ben. Als ik voor lingerie ga shoppen ben ik echt tevreden met mezelf. Chips of snoep eten voor het avondeten, doe ik niet meer. Daar heb ik geen behoefte meer aan.

Ik heb vooral geleerd om niet alleen naar de weegschaal te kijken, maar naar hoe ik eruit zie.

Ik zit beter in mijn vel en weet nu echt wat gezond eten betekent, ik ben niet bang voor producten met veel calorieën. Sporten is ook echt een onderdeel van mijn leven geworden.

Marieke Jongeleen

dit wil ik ook

“Afgelopen half jaar heb ik dankzij de coaching van Marit grote stappen gezet, het was een investering in mijzelf. Één van de beste keuzes die ik gemaakt heb.”

Afgelopen 6 maanden heb ik onder begeleiding van Marit grote stappen gemaakt. Waar ik zelf op vastliep heeft Marit mij geholpen om verdieping in te krijgen.

Dankzij de hulp van Marit ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Ik ben zowel fysiek als mentaal gegroeid. Het mentale gedeelte waar ik voorheen nooit mee bezig was,  maar door de coaching ben ik in gaan zien dat ook dit belangrijk is om stappen te kunnen zetten. En zoals Marit zegt is het mentale gedeelte de key om resultaat te boeken voor altijd.

Nu kan ik bewuste keuzes maken, maar nog wel genieten van lekker eten.

Ook ben ik in gaan zien dat een streng dieet niet nodig is maar een gezonde levensstijl belangrijker en veel langer vol te houden is. Afgelopen half jaar heb ik dankzij de coaching van Marit grote stappen gezet, het was een investering in mijzelf. Één van de beste keuzes die ik gemaakt heb.”

Levina

-7kg | -10cm taille | -11cm heupen | -5.5cm bovenbeen

ErvARINGEN

Quickstart challenge

“Marit heeft mij geleerd dat je alles kan en mag eten.

 

Dankzij de hulp van Marit ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Ik ben zowel fysiek als mentaal gegroeid. Het mentale gedeelte waar ik voorheen nooit mee bezig was,  maar door de coaching ben ik in gaan zien dat dit belangrijk is om stappen te kunnen zetten. En zoals Marit zegt is het mentale gedeelte de key om resultaat te boeken voor altijd.

Nu kan ik bewuste keuzes maken, maar nog wel genieten van lekker eten.

Ook ben ik in gaan zien dat een streng dieet niet nodig is maar een gezonde levenstijl belangrijker is en veel langer vol te houden is. Afgelopen half jaar heb ik dankzij de coaching van Marit grote stappen gezet, het was een investering in mijzelf. Één van de beste keuzes die ik gemaakt heb.”

Amy Leeflang

 

“Door de support van Marit en de andere deelneemsters lukt het opeens wel om vast te houden aan een gezond voedingspatroon en ontwikkelde ik een balans tussen gezond en af een toe een beetje minder gezond.

 

De coaching binnen dit programma is mij super bevallen. Door de support van Marit en de andere deelneemsters lukt het opeens wel om vast te houden aan een gezond voedingspatroon en ontwikkelde ik een balans tussen gezond en af een toe een beetje minder gezond. Na het programma kan ik hier ook aan vasthouden, zeker nu ik weet hoe veel beter ik in mijn vel zit.”

Kyra van Brummelen

 

“Ik heb heel veel steun en support uit de groep met de andere vrouwen gehaald”

Coaching van Marit heeft mij de bewustwording van een gezonde levensstijl gegeven. De groep heeft mij daarbij ook erg gesteund!

Ik heb nu heerlijke receptjes en een schema waar ik zelf mee verder kan gaan. Ik zou het Quickstart programma zeker aanraden!

Wendy koopman