Resultaten + 
Ervaringen

 

ErvARINGEN

1-op-1 coaching

“Als ik lingerie ga shoppen, ben ik echt tevreden met mezelf” 

Ik ben altijd heel onzeker geweest, vooral over mijn uiterlijk en mijn gewicht. Op Instagram ging ik mezelf al snel vergelijken en daar werd ik nog onzekerder van.

Ook at ik vaak heel weinig, waardoor ik de hele dag honger had en eind van de dag een eetbui kreeg. Marit heeft net als ik ook een druk leven en geeft aan dat dit echt wel goed te combineren is met gezond leven.

Dit met de verhalen van andere vrouwen motiveerde mij om ook bij Marit te beginnen.

De coaching heeft mij compleet veranderd. Ik voel me fitter en merk dat ik ook vrolijker ben. Als ik voor lingerie ga shoppen ben ik echt tevreden met mezelf. Chips of snoep eten voor het avondeten, doe ik niet meer. Daar heb ik geen behoefte meer aan.

Ik heb vooral geleerd om niet alleen naar de weegschaal te kijken, maar naar hoe ik eruit zie.

Ik zit beter in mijn vel en weet nu echt wat gezond eten betekent, ik ben niet bang voor producten met veel calorieën. Sporten is ook echt een onderdeel van mijn leven geworden.

Marieke Jongeleen

dit wil ik ook

“Afgelopen half jaar heb ik dankzij de coaching van Marit grote stappen gezet, het was een investering in mijzelf. Één van de beste keuzes die ik gemaakt heb.”

Afgelopen 6 maanden heb ik onder begeleiding van Marit grote stappen gemaakt. Waar ik zelf op vastliep heeft Marit mij geholpen om verdieping in te krijgen.

Dankzij de hulp van Marit ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Ik ben zowel fysiek als mentaal gegroeid. Het mentale gedeelte waar ik voorheen nooit mee bezig was,  maar door de coaching ben ik in gaan zien dat ook dit belangrijk is om stappen te kunnen zetten. En zoals Marit zegt is het mentale gedeelte de key om resultaat te boeken voor altijd.

Nu kan ik bewuste keuzes maken, maar nog wel genieten van lekker eten.

Ook ben ik in gaan zien dat een streng dieet niet nodig is maar een gezonde levensstijl belangrijker en veel langer vol te houden is. Afgelopen half jaar heb ik dankzij de coaching van Marit grote stappen gezet, het was een investering in mijzelf. Één van de beste keuzes die ik gemaakt heb.”

Levina

-7kg | -10cm taille | -11cm heupen | -5.5cm bovenbeen

Transformaties

Nog meer ervaringen

“Voor ik met Marit begon, had ik al heel veel diëten geprobeerd. Nu wilde ik echt voor de laatste keer mijn levensstijl aanpassen én heel wat kilo’s verliezen.

Dankzij Marit ben ik in 3,5 maand bijna 10 kilo verloren zonder shakes en andere gekke dingen. Ik neem zelfs regelmatig lekker een chocolaatje ’s avonds bij de thee.

Ik zou dit programma aanraden, omdat je dit super goed kunt volhouden ook in een ‘normale’ levensstijl. Marit stimuleert je, helpt je met van alles en nog wat en dat met gewoon normaal eten. Wat wil je nog meer?”

‘Afvallen kon ik prima zelf, op gewicht blijven alleen niet. De kilo’s gingen er elke keer weer af, maar kwamen er daarna ook snel weer aan. Ik hield mijn leefstijl niet vol en viel telkens terug. Daardoor kwam ik niet verder en stelde ik mezelf keer op keer teleur. Het was een grote frustratie.

Door Marit heb ik mezelf een leefstijl kunnen aanleren die ik wél kan volhouden. De keuzes die worden gemaakt zijn duidelijk uitgelegd en passen in mijn leven. Daardoor is het voor mij goed vol te houden merkte ik al snel effect.

Als je op zoek bent naar een coach die naar jouw persoonlijke wensen, eetvoorkeuren en sociale activiteiten kijkt en daar een goed plan voor maakt dan ben je bij Marit aan het goede adres. Ze luistert aandachtig en denkt graag me je mee. Zo voel je snel een groot verschil en heb je blijvend resultaat! Ze is goed bereikbaar en daardoor loop je zelf nooit lang met vragen rond. Een investering in jezelf dus!”