Jij wilt lekker in je vel zitten! Meer energie hebben. Blij zijn met je lichaam.

Het kan ook anders

Stel je eens voor dat..

Doe wat ik zeg en je zult je doel halen

Ik doe geen beloftes die ik niet waar kan maken. Ik heb nog nooit een vrouw bij me gehad die ik niet heb kunnen helpen. Als je doet wat ik zeg en je 100% inzet, dan zul je slagen! Ik heb alle vertrouwen in jou.

Met het Quickstart programma zetten we in 8 weken een sterke basis neer voor jouw gezondere levensstijl. Geen dieet! Gewoon een nieuwe, andere manier van eten.

Eerstvolgende start 29 juni

In 8 weken ga je aan de slag met fijne, makkelijke voedingsschema’s, een calorie- en macrodoel (no worries, ik maak het je echt heel makkelijk) heerlijke recepten, mindsetopdrachten en een database vol met workouts om uit te kiezen. Dit allemaal vanaf huis en met de support van andere vrouwen in onze besloten Facebook groep, waar ik 24/5 aanwezig ben om jou te helpen en feedback te geven.

Je krijgt nu ook nog eens toegang tot de Be Stronger app voor op je telefoon, exclusief voor deelnemers.

Dit allemaal kost je maar €2,63 per dag. 

Wat leveren deze 8 weken jou op?

Dat is toch precies waarom je hier kijkt? Meld je dan gewoon aan. Vertrouw een beetje in jezelf (en in mij) dat je dit kunt!

Ja, dat wil ik!

De investering voor dit programma van 8 weken is €147,-

De eerstvolgende startdatum is maandag 29 juni. Met je uiterlijk zaterdag 27 juni aan om mee te doen!

Ik doe mee
ErvARINGEN

Zij deden al mee..

Veelgestelde vragen

Ik twijfel of dit bij me past

Als je het nog niet zeker weet dan kunnen we altijd even een vrijblijvend gesprek inplannen. Dat kan makkelijk via dit formulier. Staat er geen geschikte data bij? Stuur me dan even een e-mail op Marit@Bestronger.nl

Je mag natuurlijk ook altijd even mailen met je vraag. Ik reageer altijd en help je graag om de beste keuze te maken.

Kun je afvallen met dit programma?

Dit programma helpt jou naar je doel, of dit nou afvallen, fitter worden of aankomen is.

Voor gewichtsverlies is het doel altijd 0,5-1kg per week.

Je zult merken dat je na een paar weken sowieso al lekkerder in je vel zit door je nieuwe eetpatroon, ook als je nog niet veel gewicht kwijt bent!

Ik heb al pbp/weight watchers/etc gevolgd.

Je kunt mij en dit programma niet vergelijken met zo’n dieet. Ongeacht wat ze zeggen: dat is een dieet, dit niet. Onze focus ligt niet op snel gewicht verliezen en dan klaar. We gaan blijvende veranderingen maken zodat jij juist ook op de lange termijn lekker in je vel blijft zitten.

Veel klanten van mij hebben eerst Personal Body Plan gevolgd en waren hier niet blij mee. Misschien weet je wel dat ik ruim 5 jaar geleden ook PBP gevolgd heb. Dat is een grote reden voor velen om zich juist daarna bij mij aan te sluiten: ze zijn  net als ik niet blij met die aanpak en het past niet bij ze. Nu willen ze iets dat wel werkt.

Je mag hier altijd wat over vragen, mail me gerust op Marit@Bestronger.nl

Ik heb geen zin/tijd om veel in de keuken te staan / dure boodschappen te doen.

Snap ik, heb ik ook niet. Zowel de zin als de tijd. Heel soms wel, maar dan doe ik het ook gewoon.

90% van de tijd heb ik er geen zin in en maak ik lekker iets makkelijks. Bijna al mijn recepten voor het avondeten zijn dan ook in 15-30 minuten klaar! En ontbijt+lunch nog veel sneller.

Ik ben echt bang dat ook dit weer niet werkt

Ik heb nog nooit een vrouw niet kunnen helpen. Daarbij benadruk ik wel: als je niet doet wat ik zeg, de schema’s niet volgt en geen gebruik maakt van de feedback mogelijkheid enzovoort.. dan heb ik natuurlijk niet veel invloed op je resultaat.

Als je doet wat ik zeg, dan gaat het lukken.

Ik ben hier zo zeker van, dat ik je je geld terug geef als het niet werkt (minus €40 administratiekosten). Hier zitten wel wat voorwaarden aan, je moet dit in week 4 aangeven en:

De schema’s opgevolgd hebben
Wekelijks je progressie gedeeld hebben, zodat ik feedback en eventueel wijzigingen kan geven
Trainingen gedaan hebben als dat bij het advies hoort
Je hebt actief gebruikt gemaakt van de groep voor support of advies
De wekelijkse uitdagingen gedaan en gedeeld in de groep
Je hebt ook mij persoonlijk gemaild voor tips omdat het niet lukt.

Dit verzoek moet schriftelijk per e-mail ingediend worden aan info@bestronger.nl met een sterke beargumentering waarom het programma niet aan de verwachting voldoet.

Wat als ik in deze 8 weken op vakantie ga?

Het is een levensstijl, geen dieet. Ook als je op vakantie gaat kun je dat volhouden zonder dat je daar ‘nee’ moet zeggen tegen alle lekkere en leuke dingen! 

Het is juist heel waardevol om dat in deze weken te doen, zodat je nog meer leert hoe je die balans kunt toepassen. Geen excuus om het nog langer uit te stellen.

Wat kan ik van het Quickstart programma verwachten?

Je krijgt schema’s die op jou afgestemd zijn, maar ze zijn niet 100% op maat gemaakt zoals bij de 1-op-1 coaching. Het is geen one-size-fits all, want daar ben ik zelf geen voorstander van. Ik bekijk per deelnemer wat het beste schema is en je krijgt ook gewoon aanpassingen als je progressie niet wilt vlotten.

In dit programma zit geen 1-op-1 contact, maar ik ben wel 24/7 aanwezig in de Facebook groep om je vragen te beantwoorden en feedback te geven. De support van de andere vrouwen is daar ook heel fijn.

In dit programma ga ik ervan uit dat jij zelf initiatief neemt en dat je zelfstandig aan de slag gaat met alle tools en schema’s. Je kunt heel veel hulp krijgen, maar je moet er wel zelf om vragen. Voor heel veel vrouwen werkt dit heel goed!

Wil jij wel meer begeleiding en iemand die je af en toe een duwtje geeft? Dan is mijn 1-op-1 coaching geschikter.

Hoe lang duurt het programma en wat kost het?

Het quickstart programma duurt 8 weken en daarna krijg je van mij de kans om door te stromen naar 1-op-1 of om nog een keer mee te doen! De investering voor dit programma is €147,-.

Waar is de coaching?

Het Quickstart programma is 100% online te volgen. Je hebt alleen een Facebook account nodig! Ook de live sessies vinden hier plaats.

Ik zou graag gewoon een los adviesgesprek en huidplooimeting willen.

Heb jij geen behoefte aan een compleet traject, maar wil je graag eenmalig advies over bijvoorbeeld je eetpatroon? Neem even contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.