fbpx

Baal jij hier ook van?

E

Je bent al zo lang bezig met afvallen, maar blijft maar jojo-en.. alles dat er af gaat, komt er weer aan. Maar je doet echt je best!

E

Je eet best gezond, maar in het weekend gaat het mis.. Etentjes, wijntjes, weekendjes weg.. Je kunt geen balans meer houden en eet alles er weer aan.

E

Diëten die je gevolgd heb, hielpen. Je verloor kilo’s en had eindelijk je streefgewicht gehaald! Maar.. daarna val je langzaam terug in oude patronen en voor je het weet ben je terug bij af.

E

Elk jaar weer begin je net voor de zomer met afvallen zodat je je lekker voelt in je bikini. Je begint altijd te laat.. je enige optie is een crashdieet. Je hebt honger en trek en het wordt alleen maar erger! 

E

Je hebt zoveel zin in iets lekkers dat je zwicht voor een reep chocola. En een pizza.  Nu heb je alles verpest.. Je voelt je meteen schuldig. Waarom doe ik dit toch?

SPECIALE AT HOME EDITIE! START 27 april

Herken je je in de punten? Dan is dit programma voor jou gemaakt. Samen met andere vrouwen gaan we ervoor zorgen dat we allemaal ons doel behalen – op een manier die bij jou past.

Je leert omgaan met sociale uitjes, hoe je kunt variëren met eten, wat gezond eten nou echt inhoudt..

We zetten samen een sterke fundering waar jij op verder kunt bouwen. Je krijgt ook extra motivatie van de andere vrouwen die meedoen aan de Quickstart Challenge. We are in this together.

Het quickstart programma

N

Helpt jou om in 8 weken al lekkerder in je vel te zitten!

N

Maar binnen 2 weken zul je al merken dat je meer energie hebt en je fitter voelt

N

Voedings- en trainingsschema’s (voor thuis) waar je WEL je (afval)doel mee haalt! Gemiddeld val je 0,5-1kg per week af. 

N

De support van de andere vrouwen in de besloten Facebookgroep zorgt ervoor dat jij dagelijks bakken motivatie hebt!

N

Receptenboeken, variatielijsten.. alles om gezond eten leuk te houden!

N

Meer houvast en motivatie dankzij twee live masterclasses over eten, calorieën, sport en bewegen. Zodat je ook na het programma weet wat je moet doen.

+ BONUS Gebruik van de Bestronger app waarin je je voeding kunt bijhouden, je progressie kunt updaten en de trainingsschema’s kunt inzien en plannen

+ BONUS Een live kick-off via Facebook

+ BONUS Gratis toegang tot FIT AT HOME! (Per direct)

We beginnen over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Coaching van Marit heeft mij bewustwording van een gezonde levensstijl gegeven. De groep heeft mij daarbij ook erg gesteund! Ik heb nu heerlijke receptjes en een schema waar ik nog zelf mee verder kan gaan. Deze gebruik ik nog steeds! Ik zou het Quickstart programma zeker aanraden!!

Wendy

Quickstart januari 2020

Na deze 8 weken..

N

Heb je de basis gezet voor een levensstijl waar je levenslang profijt van hebt.

N

Weet je wat je kunt en mag eten en je angst voor calorieën is verleden tijd.

N

Zit je lekkerder in je vel!

N

Hoef je nooit meer opnieuw op dieet.

Mijn coaching is niet voor jou als je.. 

M

op zoek bent naar een quick-fix

M

niet open staat voor verandering

M

herstellende bent van een eetstoornis

M

niet bereid bent te investeren in jezelf

M

1-op-1 coaching en sessies wilt, kijk dan eens hier

N

Herken je jezelf hier niet in? Meld je dan lekker aan!

Veelgestelde vragen

Wanneer begint dit programma?

Het programma begint op maandag 27 april met een kick-off in de Facebook groep! Het tijdstip wordt bepaald met een poll, zodat zoveel mogelijk van jullie er live bij kunnen zijn. 

Je kunt je aanmelden t/m de startdag, tenzij de groep al vol is. Er is altijd een beperkt aantal plekken en vol=vol.

Kan ik later instromen?

De startdag staat vast. Je kunt natuurlijk een week later beginnen met de schema’s als je bijvoorbeeld nog een vakantie of iets anders hebt gepland.

Is het veel werk?

Je past je voeding aan en gaat eventueel ook sporten (niet verplicht). 

Het is dus niet perse ‘veel’ werk. Hoeveel jij eruit haalt, bepaal jij zelf. Stel veel vragen, lees de tips, zorg dat je bij de live video’s bent! Kun je een keer niet? Dan kun je het altijd terugkijken.

Geef jezelf eens prioriteit. Gun jezelf dit!

Krijg ik ook aanpassingen, kan ik vragen stellen, hoe werkt het??

Al je vragen kun je kwijt in de Facebook groep, waar ik (Marit) ze voor je beantwoord. Je zult zien dat jullie veel tegen dezelfde obstakels aanlopen en daarom wil ik je aanmoedigen om je struggles, overwinningen maar ook dus je vragen juist in de groep te delen. Je kunt zoveel leren van elkaar!

Privé vragen of andere onderwerpen die je liever direct aan mij stelt, mag je per e-mail stellen en daar krijg je binnen 48 uur reactie op (excl. weekenden). 

Ook aanpassingen op de schema’s krijg je gewoon van mij. Wekelijks deel je je vooruitgang in de groep of per e-mail en als het nodig is krijg je dan een aanpassing.

Helemaal leuk, toch? Let’s do this together!