Podcast aflevering #1 Mijn verhaal over afvallen. The good, the bad and the ugly.

De allereerste podcastaflevering is een feit. Ik ben Marit Hollander en in deze aflevering vertel ik jou mijn verhaal over afvallen. Hoe ben ik de afgelopen jaren gekomen waar ik nu sta? Hoe heb ik ervoor gezorgd dat ik nu echt lekker in mijn vel zit?

Het is een verhaal van vallen en opstaan en er is genoeg fout gegaan. Ik ging van het ene uiterste naar het andere, maar ik ben trots op waar ik nu ben. Dat deel ik graag met jou.

Volg je mij nog niet op Instagram en wil je graag nog meer inspiratie en tips rondom lekker in je vel zitten? Volg me dan op @Marithollander en dan zie ik je daar!

Luister op Spotify / Apple Podcasts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *