Voordat ik mijn levensstijl omgooide durfde ik geen nieuwe dingen te doen. Een HBO studie was ‘niks voor mij’ of ‘te moeilijk’ of ‘te ver weg’. Ik ging dus maar fulltime op een verzekeringskantoor werken. Documenten scannen, telefoontjes aannemen en e-mails behandelen.. Geloof me: ik weet meer van verzekeringen dan ik zou willen.

Het is toen dat ik op een dag besloot dat ik wilde afvallen en mijn eetpatroon wilde verbeteren. Ik wilde conditie opbouwen, maar bovenal: lekker in mijn vel zitten. 

FACTS
1. 24 jaar / 2. woont in Eindhoven / 3. dol op eten / 4. shopping is her cardio

 

Zeggen is één ding, doen is een tweede

Hoe dit moest? Dat heeft me veel research gekost. Veel mislukte pogingen. Veel geld. Meerdere coaches. Maar toen ik begon te veranderen, toen veranderde mijn hele leven. Samen met mijn lijf, veranderde ook mijn mindset. Het gezond eten en sporten wierp zijn vruchten af, gaf me nieuwe uitdagingen en liet mij zien dat ik meer kon dan ik dacht. Ik begon me te realiseren dat, met hard werken, bijna alles mogelijk is. Ik nam mijn complete leven onder de loep.

Ik heb daarna alles gedaan wat ik nooit durfde: ik ging op kamers, begon aan een HBO studie, kreeg een superleuke vriend en ging samenwonen. Sporten ben ik altijd blijven doen, met ups en downs. Het leven gooit je altijd obstakels toe, maar je moet gewoon nooit opgeven.

Het ontstaan van Be Stronger

Bestronger is echt ‘per ongeluk’ ontstaan. Op Instagram deelde ik mijn verhaal en journey met een prachtige community als resultaat. Vrouwen die zich stuk voor stuk in mijn verhalen en ervaringen herkennen. Vrouwen die mij berichten sturen met vragen of met een bedankje, omdat ik ze inspireer.

Ik móet hier iets mee doen, dacht ik. Dit leidde in maart 2018 tot Be Stronger. Toen had het nog niet de vorm die het nu heeft, dat heeft tijd gekost. Ik ben ook in deze periode weer enorm gegroeid en mijn bedrijft groeit met mij mee.

Mijn bedrijf is mijn passie. Het is ontstaan vanuit een missie: vrouwen helpen om ook lekker in hun vel te zitten. Laten zien dat gezond eten makkelijker is dan je denkt, ik wil crashdiëten heel graag uit de wereld verbannen.

Vandaag de dag is Bestronger mijn fulltime bedrijf en rond ik mijn HBO studie in deeltijd ernaast af. Ik had nooit verwacht dat dit mijn leven zou zijn, maar ik zou het voor geen goud willen veranderen.