fbpx

Over mij

Ik ben Marit Hollander, online health coach voor vrouwen. Ik help vrouwen als jij om weer lekker in hun vel te zitten. 

Stel je nou eens voor dat je echt blij bent met jezelf. In de spiegel kijken en oprecht tevreden zijn. Dat je de hele dag door lekker veel energie hebt en alles uit je leven kunt halen. Je eet gezond, maar ook gewoon lekker. Een pizza hier en een wijntje daar is prima, want dat hoort bij jouw balans. Je voelt je fit en sterk, mentaal én fysiek. Je voelt je alsof je de hele wereld aan kunt. Dat klinkt goed, toch?

En dat is wat ik voor jou wil..

En niet door weinig te eten, 6x per week met tegenzin te sporten en eiwitshakes te drinken. Ik word al kriebelig als ik aan al die strenge diëten denk. Ze zijn namelijk allemaal gericht op hetzelfde: korte-termijnresultaat. Het werkt ook, voor even, maar het is alleen geen oplossing voor altijd. Het is een quick-fix. 

Met BeStronger help ik vrouwen om wél die oplossing voor de lange termijn te vinden. Iets creëren dat je voor altijd kunt volhouden en waar je gelukkig van wordt. Waar je energie van krijgt in plaats van iets waar je moe van wordt. Een levensstijl, geen dieet. Zodat jij, als je jouw doel behaald hebt, dit ook kunt vasthouden. Want eerlijk, hoe vaak ben jij al opnieuw begonnen met afvallen? 

vijf jaar geleden was ik een heel ander persoon dan nu..

 

Ik wilde ook gewoon wat afvallen, maar besefte me niet wat dat voor gevolgen zou hebben. Ik zat vast in een leven dat ik niet wilde, maar ik durfde niet te veranderen. Ik vond het wel prima, dacht ik. De enige verandering die ik maakte, was dat ik begon met afvallen. En trust me – dat ging niet soepel. Er ging van alles mis. Maar gaandeweg veranderde er wel iets in mijn mindset. 

 

 

Ik begon steeds vaker te denken: “Als ik me ergens toe zet, kan ik alles aan.”.

Toen begon ik aan alles te twijfelen. Ik zat in een verknipte relatie waarin veel gelogen en bedrogen werd. Ik werkte op kantoor en had een saaie baan, want ik was nooit aan een HBO opleiding begonnen. Ik vond het altijd prima, maar ineens ging ik op zoek naar meer.

Stap voor stap gooide ik mijn complete leven om. Het begon met het kiezen voor mezelf en ik verbrak eindelijk mijn relatie. Toen werd het sporten echt een uitlaatklep en ben ik verliefd geworden op het gevoel dat het sporten me gaf. Niet veel later moest de rest van mijn leven eraan geloven en schreef ik me alsnog in voor een studie, verhuisde ik naar de andere kant van het land en herkende ik mijn leven niet meer terug. En het is het beste dat ik ooit gedaan heb.

 

En nu help ik vrouwen zoals jij om lekker in je vel te zitten..

En de gevolgen zijn zo zijn groot. Je gaat dan écht leven! Je laat je niet meer tegenhouden door onzekerheid. Je doet wat je wil doen. Je gaat achter je dromen aan. Ik zeg het heel vaak, maar het is waar: gezond leven heeft zoveel meer gevolgen dan wat afvallen. Als je lekker in je vel zit, kun je alles aan. 

Mijn programma’s helpen jou om je doelen te halen en ik ben er als jouw coach om je bij elke stap te helpen. Ik ben er voor JOU, niks is te gek. Mijn doel is dat jij net zo lekker in je vel zit als ik.