Herken je dit?

stel je eens voor

hoe zou het zijn als..

Je voelt je lekker fit en hebt onwijs veel plezier in de oefeningen die je doet. Wekelijks zie je vooruitgang, zowel in kracht als in je lijf!! Wow, zie je zelfs een kleine spierbal?? 

Het sporten is echt een uitlaatklep voor al je stress en emoties. Je voelt je altijd zo lekker opgelucht en leeg als je geweest bent. Je kent de vaste kliek mensen inde gym ook al best goed en voelt je helemaal op je gemak! Het is zelfs best gezellig.

Sporten is voor jou geen moetje meer, geen verplichting of straf. Je doet het niet alleen maar omdat je wil afvallen. Je sport, omdat het je een goed gevoel geeft. Je voelt je fit, gezond, energiek! En je voelt je eigenlijk ook steeds beter over je lijf. Wat kun je eigenlijk veel! Je bent veel sterker dan je denkt.

Oh enneh.. die cardio die je altijd deed. Waarom deed je jezelf dat aan?? Als je cardio wil doen, ga je wel lekker naar buiten. In de sportschool ga je liever met leuke en uitdagende oefeningen aan de slag!

We can do this together!


In 30 dagen kickstarten we jouw sportritme, zodat jij nooit meer voor jan lul de sportschool aan het sponsoren bent. Ik help jou om er ook echt plezier in te hebben én we gaan natuurlijk bakken progressie maken! 

We gaan een maand lang 5 keer per week sporten. Yes, I’m not kidding!

En dat doen we niet omdat je dat voor altijd moet doen. We gaan in deze maand de basis leggen voor een gewoonte: de gewoonte om te gaan sporten. Hoe worden dingen een gewoonte? Door het simpelweg vaak te doen.

Sporten wordt dus véél sneller een gewoonte als je het elke maandag t/m vrijdag doet i.p.v. als je 2 keer per week sport. En als het eenmaal een gewoonte is.. dan is doorpakken peanuts!

Daarbij hebben we – naast werken – toch niet veel te doen, dus letterlijk NO excuses. Wacht niet tot januari, maar begin nu vast aan die goede voornemens 😉

Het Kickstart jouw Sportritme programma kost €97,-, duurt 30 dagen en is inclusief:

  • Je krijgt toegang tot de besloten Kickstart je Sportritme FB groep.
    Hier mag je ál je vragen aan mij stellen rondom sport en geef ik ook graag feedback op je oefeningen.
  • Je traint thuis of in de sportschool. En no worries: de workouts duren 30-45 minuten. Die tijd hebben we allemaal!
  • Als extraatje krijg je nog optionele workouts voor dag nummer 6 (om thuis te doen). 
  • Last but definitely not least.. elke maandag t/m vrijdag om 08:00 een video van mij met een peptalk, schop onder je reet, opdracht of andere tips! Ik ben dus écht jouw dagelijkse stok achter de deur. Dat zijn dus zeker 20 video’s!

No excuses! Ik ben 30 dagen jouw sportcoach. Just do it!

 

LET OP: Het programma is al begonnen, maar je kunt nog aansluiten!

 

I'm in!!

Na deze 30 dagen..

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet 5 dagen kan sporten?

Het is bedoeld voor 5 dagen, maar je kunt dus ook een keer een home workout pakken. Het is echt een challenge! Push jezelf! Met 5 dagen haal je alles eruit. Dus het is net hoe dedicated je mee wilt doen 😉

Ik weet dat er bij sommige sportscholen een max van 2 keer per week is ingesteld. Als dat zo is, kun je wél mee doen, maar zul je dus vaker voor een thuisworkout moeten gaan. Maar het kan dus zeker! Als je twijfelt mag je me altijd even emailen op Marit@bestronger.nl.

Is dit in de sportschool of thuis en wat heb ik nodig?

Je kunt het programma zowel thuis als in de sportschool volgen. Een mix kan ook, er is letterlijk geen excuus om niet mee te doen 😉

Als je ervoor kiest om thuis te gaan sporten, dan heb je een paar kleine dingen nodig:

1. een yogamatje
2. kleine dumbbells van bijv 1, 2 en 3 kilo. Die verkopen ze al bij de action voor een paar euro.

En natuurlijk.. elke dag 30-45 minuten van je tijd. Dat is net zo lang als één netflix aflevering!

Hoe werkt het als ik mee doe?

Maak je vooral niet druk, het is heel simpel. Je meldt je aan via de link/knop en dan krijg je een bevestiging in je mail.

In een aparte mail word je uitgenodigd voor de besloten Facebook groep. In deze groep ben ik elke maandag t/m vrijdag in videovorm te bewonderen om je extra te motiveren/te helpen.

Ook kun  je in die groep al je vragen kwijt.

De trainingen krijg je in je mailbox én in de groep dus dat komt ook helemaal goed.

Het spreekt allemaal echt voor zich en als je er niet uitkomt mag je altijd mailen naar marit@bestronger.nl

Is dit voor beginners of gevorderden?

Zowel beginners als gevorderden kunnen prima mee doen. Bij moeilijkere oefeningen geef ik een makkelijkere optie zodat ook beginners hem kunnen uitvoeren en andersom.

De eerste 2 weken zijn ook relatief iets makkelijker dan de laatste weken.

Trust me, wij zijn hier best goed in pittige schema’s maken..

Kan ik meedoen als ik blessures heb?

Als er oefeningen bij staan die je niet kunt doen, kun je dat gewoon in de groep aangeven en dan geef ik je een variatie die wél goed gaat. No problem! Als je twijfelt, neem dan contact met mij op via Marit@Bestronger.nl.

Kan ik afvallen met dit programma?

Dit 30 dagen programma is juist bedoeld om nou eens níet te focussen op afvallen! Sporten om het afvallen, werkt gewoon niet. Laten we nu eens gaan sporten om het sporten en je zult zien dat er ineens een wereld voor je open gaat.. 🙂

Maar goed: als jij ineens een maand lang 5 dagen per week sport – vul maar in wat dat met je lijf doet.

Ga je dit nog een keer doen?

Dat weet ik écht niet! Ik ga dat echt bekijken als deze editie afgelopen is. Dus als het je tof lijkt, stel het vooral niet uit.

Hoe zit het met eten?

We focussen ons een maand lang op sporten, dat betekent dat je voeding blijft zoals het was. Je kunt natuurlijk zelf wat veranderen, maar dat zit niet in het programma.

Het is juist heel fijn om eerst even de focus op één ding te leggen. En zoals ik al zei: eens niet focussen op afvallen maar op lekker sporten en hier plezier in hebben!