fbpx

In 12 weken naar balans! #GEWOONFIT start 4 juni

Het is zover! Hét (gratis!) programma waarin ik je leer om balans te vinden in deze fitte levensstijl begint op 4 juni. Ik ga je vandaag uitleggen hoe dit programma in elkaar zit, hoe je mee kunt doen en wanneer we van start gaan. Wees er op tijd bij, want er zijn maar een zeer beperkt aantal plekken..

Het programma

Het programma vindt plaats in een besloten groep op Facebook. Hoe ziet het programma eruit? Het duurt 12 weken en elke week krijg je een (simpele) opdracht. Deze opdrachten zijn voor iedereen goed uit te voeren en zullen je helpen om zelf je levensstijl in balans te krijgen. De drie thema’s van Bestronger staan hierbij centraal: eten, leven en sporten. Op maandag krijgen jullie je opdracht en dan heb je tot en met vrijdag om deze uit te voeren. We sluiten elke week af met een livestream waarin ik meer achtergrondinformatie geef, bespreek hoe het is gegaan en jullie natuurlijk vragen mogen stellen!

Tijdens het programma zijn jullie er voor elkaar. Ik ga me daar verder weinig mee bemoeien, want ik wil jullie stimuleren om elkaar te steunen, inspireren en helpen. Je bent vrij om vragen te stellen, receptideeën uit te wisselen of iets anders te delen! Vrouwen zouden elkaar moeten helpen en aanmoedigen, dus dat is precies wat jullie gaan doen! Je staat er niet alleen voor, want je zit allemaal in hetzelfde schuitje. Je werkt allemaal naar een fitte levensstijl die bij je past en je wilt allemaal die heerlijke balans vinden. That’s the goal!

Voor wie?

Het #gewoonfit programma is er voor iedereen die balans zoekt tussen gezond leven en genieten. Voor iedereen die lekker in zijn vel wilt zitten! Dit betekent dat je geen ervaring hoeft te hebben met sporten of zelfs maar met gezond eten. Dat mág natuurlijk wel! Het enige dat je nodig hebt is een flinke portie motivatie.

Hoe kun je je aanmelden

Voor dit programma zijn er 25 plekken beschikbaar, dat is niet veel! Ik heb hiervoor gekozen zodat we elkaar allemaal echt een beetje kunnen leren kennen. Als het programma een succes is zullen er zeker meerdere startdata volgen. Zit je er deze keer niet bij, dan kun je altijd de volgende keer je aanmelden! Ik wil je wel vragen om je alleen aan te melden als je ook daadwerkelijk actief gaat deelnemen, zodat alle plekken goed benut worden.

Kosten: niks!

Plekken: 25

Aanmelden: Om je aan te melden voor het programma ga je naar deze facebook groep, of zoek op facebook naar: In 12 weken naar balans! #GEWOONFIT. Je kunt je aanmelden tot en met zondag 27 mei.

Ik heb er zin in! Meld jij je aan?