fbpx

De coaching vind ik heel prettig, omdat het niet teveel afwijkt van mijn eigen levensstijl. Ik kan het makkelijk combineren zonder dat het teveel energie kost. Ik vind Marit heel tof, lief en lekker enthousiast! En ik ben dol op de app met de trainingen, daar kan ik goed mee uit de voeten.

Eva Joy (29) Mama van drie

Yes, je gaat de eerste stap zetten naar een levensstijl met een heerlijke balans! Ontzettend leuk dat je er bij bent.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor mijn coachingstraject en word je 12 weken lang 1-op-1 begeleid door mij, jouw coach! Samen gaan we werken aan jouw doelen en een sterke mindset, die mooi in balans is.

Direct na aanmelding krijg je een e-mail van mij met het intakeformulier, zodat ik een beetje een beeld van je kan schetsen en daarna voor je aan de slag kan. Je schema’s krijg je altijd al in het weekend voor de start en dan gaan we op de maandag echt beginnen.

Heb je voor goud gekozen, dan prikken we snel een datum voor onze eerste call! 

Ik hoop dat je er zin in hebt, ik ben in ieder geval heel benieuwd naar jou.


Totaal: € -
 

 

Je kunt het bedrag ook in drie termijnen betalen. Hiervoor geldt een kleine toeslag, je betaalt dan driemaal €117. Je voldoet nu de eerste termijn en de volgende twee betaal je na 4 en na 8 weken. Mocht je vragen hebben kun je me altijd even contacten via Marit@Bestronger.nl 


Totaal: € -

 

Ik vind het heel fijn dat ik geen calorieën of macro’s hoef te tellen! Het eten dat ik lekker vind, kan ik gewoon blijven eten en ik hoef geen gekke dingen te kopen in de supermarkt. Marit is enthousiast, geeft goede tips en geeft mij het idee dat ze oprecht geïnteresseerd is, omdat ze ook uit zichzelf berichtjes stuurt.

Carlyn (26) Accountant

Ik sta als kok zijnde elke dag tussen lekker eten en vooral ‘slechte’ dingen zijn dan gemakkelijk om even wat van te nemen. Toch kan ik het voedingsschema goed volgen, zonder honger te hebben. Ik begon met twijfels, maar ik ben inmiddels al 7 kilo afgevallen en voelde me superlekker in mijn bikini op vakantie.

Lisanne (27) Kok en zzp’er

× Stel je vraag via WhatsApp