Yes, je gaat de eerste stap zetten naar een levensstijl met een heerlijke balans! Ontzettend leuk dat je er bij bent.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor mijn coachingstraject en word je 12 weken lang 1-op-1 begeleid door mij, jouw coach! Samen gaan we werken aan jouw doelen en een sterke mindset, die mooi in balans is.

Direct na aanmelding krijg je een e-mail van mij met het intakeformulier, zodat ik een beetje een beeld van je kan schetsen en daarna voor je aan de slag kan. Je schema’s krijg je altijd al in het weekend voor de start en dan gaan we op de maandag echt beginnen.

Ik hoop dat je er zin in hebt, ik ben in ieder geval heel benieuwd naar jou!


Totaal: € -

 

Je kunt het bedrag ook in drie termijnen betalen. Hiervoor geldt een kleine toeslag, je betaalt dan driemaal 117,95. Je voldoet nu de eerste termijn en de volgende twee betaal je na 4 en na 8 weken. Mocht je vragen hebben kun je me altijd even contacten via Marit@Bestronger.nl 


Totaal: € -