We gaan beginnen over..

 
 

Tijdens deze 5-daagse cursus leer ik jou hoe jij een loeisterke mindset ontwikkelt. Elke dag spelen we in op een ander onderwerp en krijg je één of meerdere opdrachten. Je leert meteen hoe je de theorie kunt toepassen en krijgt hands on tools en informatie waar je écht iets mee kunt! En dit allemaal super toegankelijk en persoonlijk via Instagram. 

Dag 1 – hoe zelfverzekerd ben ik?

We ontkrachten 5 misvattingen over zelfverzekerdheid en ik leg uit hoe het dan wél werkt. Drie soorten zelfverzekerdheid komen aan bod: over confident, diffidence en optimal confidence, maar ook het verschil tussen zelfverzekerdheid en arrogantie. Vandaag ga je een persoonlijk doel maken en maken we een beginnetje aan de connectie tussen je gedachtes, gevoelens en gedrag.

Dag 2 – vergelijken & rolmodellen

Bronnen van zelfverzekerdheid zijn óók de bronnen van je angsten, onzekerheden en twijfels. Één van die bronnen is het vergelijken met anderen, positief én negatief. We gaan het hebben over rolmodellen en over wat voor een invloed het vergelijken op je heeft. De grootste les van vandaag? Life is not a competition.

Dag 3 – je inner critic

Self-talk is het gesprek dat je in je hoofd met jezelf kunt voeren. We hebben allemaal een inner critic op onze schouder zitten die ons naar beneden haalt. Irrationele gedachtes, zwart-wit denken, catastroferen en nog veel meer gedachtes komen ter sprake inclusief duidelijke voorbeelden. Deze critic zorgt ervoor dat jij niet alles uit het leven haalt. Dáár gaan we iets aan doen. No more critic!

Dag 4 – be positive

Jij weet nu precies welke vormen van negatieve self-talk bij jouw inner critic langskomen. Vandaag ga ik je leren om hier iets positiefs van te maken. Negatieve gedachtes ombuigen is één van de belangrijkste onderdelen van het verbeteren van je zelfverzekerdheid! Als je dit kunt, kun je elke uitdaging aan. Dit kan op meerdere manieren. Ik leg het uit met voorbeelden uit mijn eigen leven en dan is het jullie beurt.

Dag 5 – ‘open’ + live q&a van 1.5 uur

De laatste dag is voor nu nog helemaal open en wordt gedurende de week ingevuld, zodat we kunnen kijken op welk vlak er nog vragen zijn.

De cursus wordt afgesloten met een live Q&A waarbij je al je overige vragen kunt stellen of nog specifieker/persoonlijker advies kunt krijgen. Deze vragen kunnen van te voren al ingestuurd worden of ter plekke gesteld worden. Deze Q&A duurt maximaal 1.5 uur.

Dit zeggen klanten over Be Stronger

Vooral de mindset is enorme winst, omdat je het gevoel krijgt dat je doelen haalbaar zijn. Dat is de belangrijkste progressie voor mij. – Evelien

Ik voel me een stuk zelfverzekerder en zit nu lekker in m’n vel! – Emma

Marit is een topper! Ze geeft goede tips, is nooit bevooroordeeld maar wel altijd eerlijk. – Kimberly

Marit geeft ontzettend rustgevende, goede tips. Ze staat altijd voor me klaar voor al m’n vragen. – Kimberly

Marit is super enthousiast en behulpzaam – Carlyn

Wat mij het meest is bijgebleven is dat de mist in gaan bij het leven hoort. Dat het erom gaat dat je het weer oppakt. – Lieve

Ik weet genoeg! dit wil ik

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus duurt 5 dagen, van maandag t/m vrijdag. 

Kost het veel tijd?

De dagelijkse story’s met informatie zullen ongeveer 15 minuten tijd kosten. Daarnaast zijn er nog opdrachten die je kunt doen, dit hoeft ook niet veel tijd te kosten, maar hangt ook een beetje van de persoon af. 

Je kunt het in je eigen tijd volgen, want je kunt de story’s en posts gedurende de maand na einddatum nog terugkijken. De story’s kun je altijd terugkijken in de story highlights en je krijgt achteraf een e-book met alle informatie. Tijd genoeg! 🙂

Kan ik het ook terugkijken?

Ja. De instagram story’s worden in een Story highlight geplaatst (per dag) en kun je nog 1 maand lang terugkijken. Daarna wordt het profiel verwijderd.

Kan ik ook later instromen?

Dat kan zeker. De dagen die je gemist hebt, kun je inhalen via de story highlights. Ook als de cursus al afgelopen is, kun je hem nog inhalen. Dan heb je mogelijk wel de live Q&A gemist, dus ik zou je zeker aanraden om je vóór de live Q&A nog aan te melden. 

Wat als ik deze datum niet kan?

Omdat dit de allereerste keer is dat ik een cursus via Instagram geef, begin ik met een pilot. Dat betekent dat je nu voor een extreem lage prijs mee kunt doen aan de cursus.

Dit is de eerste en laatste keer dat de kaartjes zo voordelig zijn. Na deze keer zal de prijs flink verhogen. Om deze reden zit er ook een max op het aantal deelnemers! Wacht dus niet te lang met je kaartje kopen 🙂

5-daagse cursus

Be Confident | 29 april – 3 mei


Tijdens deze 5-daagse Instagram cursus leer jij alle tools die je nodig hebt om zelfverzekerder te worden en positiever te denken.

€44,- 

Ticket scoren