Doe mee aan de gratis Balans challenge!

23, 24 en 25 juni

Ik snap dat

en ik ga je helpen.

Ik weet wat je doormaakt, want ik heb dat ook ervaren. Ik heb ook heel lang gezocht naar balans: die mooie middenweg die iedereen zo geweldig vindt. Dat je ongezond én gezond eet en je super lekker in je vel zit en kleding altijd goed zit.

Balans begint in je hoofd, bij je mindset. Maar in de tussentijd helpt op de goede manier eten al een heel stuk. De grootste obstakels naar balans? Dat zijn toch wel:

  • Eetbuien
  • Je alles-of-niets mindset
  • Schuldgevoelens

In deze gratis driedaagse challenge naar Balans gaan we echt op zoek naar BALANS en gaan we deze drie obstakels elimineren.

“Ik geef je info, maar ook tips en tools die je meteen kunt toepassen”

Dag 1

Wat is balans?

 

Dag 2

Mindset + keuzes maken

 

Dag 3

Eetbuien en emoties

 

Na deze challenge weet jij..

 

 

Ik geef deze challenge omdat het klaar moet zijn met de eetbuien. Met je schuldig voelen omdat je gezellig een etentje of feestje gehad hebt. Met elke keer boos op jezelf zijn als je ‘niet goed gegeten hebt’.

Zodat je echt lekker in je vel kunt zitten!