Herken je dit?

stel je eens voor

hoe zou het zijn als..

Je voelt je lekker fit en hebt onwijs veel plezier in de oefeningen die je doet. Wekelijks zie je vooruitgang, zowel in kracht als in je lijf!! Wow, zie je zelfs een kleine spierbal?? 

Het sporten is echt een uitlaatklep voor al je stress en emoties. Je voelt je altijd zo lekker opgelucht en leeg als je geweest bent. Je kent de vaste kliek mensen inde gym ook al best goed en voelt je helemaal op je gemak! Het is zelfs best gezellig.

Sporten is voor jou geen moetje meer, geen verplichting of straf. Je doet het niet alleen maar omdat je wil afvallen. Je sport, omdat het je een goed gevoel geeft. Je voelt je fit, gezond, energiek! En je voelt je eigenlijk ook steeds beter over je lijf. Wat kun je eigenlijk veel! Je bent veel sterker dan je denkt.

Oh enneh.. die cardio die je altijd deed. Waarom deed je jezelf dat aan?? Als je cardio wil doen, ga je wel lekker naar buiten. In de sportschool ga je liever met leuke en uitdagende oefeningen aan de slag!

We can do this together!


In 4 weken fit worden én het ook nog leuk vinden, zodat jij nooit meer voor jan lul de sportschool aan het sponsoren bent. 

Daarbij hebben we – naast werken – toch niet veel te doen, dus letterlijk NO excuses. Hopsakee, aan de slag met die goede voornemens!

Het Fit in 4 weken programma kost voor jou nu maar €27,- 

  • Vier weken lang 5 dagen per week een korte workout net zo lang als een netflix aflevering: 30-45 minuten
  • Je kiest zelf of je thuis traint of in de sportschool. Een combinatie kan ook!
  • Bonusworkouts voor het weekend, om thuis te doen
  • Motiverende schop onder je reet / handige tips via de mail, als extra stok achter de deur!

No excuses! Ik ben 4 weken jouw sportcoach. Just do it!

I'm in!!

Na deze 4 weken..

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet 5 dagen kan sporten?

Tuurlijk kun je ook minder workouts per week meedoen, het is net wat jij wilt. Met 5 dagen haal je alles eruit. Als je álles eruit wil halen, zou ik wel de 5 dagen aanraden. Een maandje jezelf lekker pushen!

Ik weet dat er bij sommige sportscholen een max van 2 keer per week is ingesteld. Als dat zo is, kun je wél mee doen, maar zul je dus vaker voor een thuisworkout moeten gaan. Maar het kan dus zeker! Als je twijfelt mag je me altijd even emailen op Marit@bestronger.nl.

Is dit in de sportschool of thuis en wat heb ik nodig?

Je kunt het programma zowel thuis als in de sportschool volgen. Een mix kan ook, er is letterlijk geen excuus om niet mee te doen 😉

Als je ervoor kiest om thuis te gaan sporten, dan heb je een paar kleine dingen nodig:

1. een yogamatje
2. kleine dumbbells van bijv 1, 2 en 3 kilo. Die verkopen ze al bij de action voor een paar euro.
3. Bootybands

En natuurlijk.. elke dag 30-45 minuten van je tijd. Dat is net zo lang als één netflix aflevering!

Hoe werkt het als ik mee doe?

Het is super simpel, daar houd ik van. Je meldt je aan via de link/knop en dan krijg je een bevestiging in je mail.

We beginnen maandag de 24e zodat je ook echt gebruik kunt maken van de sportschool (we gaan ervanuit dat deze de 29e open gaat!). Op zondag de 23e krijg jij de eerste workout in de mail.

Daarna krijg je elke dag om 18:00 de workout voor de dag erna zodat je je kunt voorbereiden. Deze kun je makkelijk uitprinten en meenemen!

Is dit voor beginners of gevorderden?

Zowel beginners als gevorderden kunnen prima mee doen. Bij moeilijkere oefeningen geef ik een makkelijkere optie zodat ook beginners hem kunnen uitvoeren en andersom.

De eerste 2 weken zijn ook relatief iets makkelijker dan de laatste weken.

Trust me, wij zijn hier best goed in pittige schema’s maken..

Kan ik meedoen als ik blessures heb?

Als je hierover twijfelt, stuur dan gerust even een email naar Marit@bestronger.nl met waar je last van hebt en dan denk ik met je mee.

Kan ik afvallen met dit programma?

Dit programma is juist bedoeld om nou eens níet te focussen op afvallen! Sporten om het afvallen, werkt gewoon niet. Laten we nu eens gaan sporten om het sporten en je zult zien dat er ineens een wereld voor je open gaat.. 🙂

Maar goed: als jij ineens een maand lang 5 dagen per week sport – vul maar in wat dat met je lijf doet.

Kan ik later meedoen?

Je kunt het altijd bewaren voor later, of bijvoorbeeld een week later starten. Dan lopen de emails alleen niet gelijk met waar jij op dat moment bent maar in principe is dat verder geen probleem!

Hoe zit het met eten?

We focussen ons een maand lang op sporten, dat betekent dat je voeding blijft zoals het was. Je kunt natuurlijk zelf wat veranderen, maar dat zit niet in het programma.

Het is juist heel fijn om eerst even de focus op één ding te leggen. En zoals ik al zei: eens niet focussen op afvallen maar op lekker sporten en hier plezier in hebben!