Stel je voor hoe het zou voelen om..

Gewoon blij te zijn met hoe je eruit ziet en zorgeloos over het strand te kunnen lopen. Je voelt je fit, dankzij het gezonde eten, maar geniet ook nog lekker van een wijntje hier en een pizzaatje daar. Je eet elke dag lekkere maaltijden, zonder er teveel tijd aan kwijt te zijn. Alles valt eindelijk op zijn plek en je zit écht lekker in je vel.

Dit kan echt! En ik ga je daarbij helpen

Samen zorgen we ervoor dat jij

Blij gaat zijn met je lijf, in alle omstandigheden

Met plezier gezond eet, omdat je ook gewoon lekkere dingen mag

Heerlijk uit eten kunt, zonder je af te vragen of ‘je dat wel moet doen’

Je energieker en productiever voelt, healthy inside ánd out

De weegschaal als richtlijn ziet, maar je spiegelbeeld op nummer één zet

Je niet meer druk maakt om wat anderen van je vinden

JE HEBT NOG…

 
 

OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE START OP 1 JULI

Welk pakket past bij jou?

Lifestyle pakket
€614.95
Voor 24 weken (of in 3 termijnen van €214,95)

Voor jou als..

Je graag je levensstijl blijvend wilt veranderen of een andere grotere verandering wilt maken

Pakket van 24 weken

  • Op maat gemaakte voedingsschema’s op basis van jouw levensstijl en lievelingseten
  • Eindeloos variëren met eten dankzij de Food List
  • 24/7 WhatsApp coaching door Marit
  • Elke 6-8 weken nieuwe trainingsschema’s voor de sportschool, thuis of buiten in onze eigen app (mét instructievideo’s)
  • Wekelijkse metingen en aanpassingen waar nodig
  • Toegang tot de gezellige WhatsApp groep met like-minded vrouwen
Dit wil ik!

Veelgestelde vragen

1. Is dit programma makkelijk te volgen?

Ja! Het wordt juist zo gemaakt dat het voor jou makkelijk is toe te passen. We houden rekening met je levensstijl en zullen er altijd voor zorgen dat jij je er goed bij voelt. Je moet de uitvoering natuurlijk zelf doen, maar je krijgt alle handvaten van ons.

2. Hoe ziet een voedingsschema er ongeveer uit?

Dit is voor iedereen anders, maar globaal gezien bestaat een voedingsschema uit 3-6 maaltijden. De producten zijn allemaal makkelijk in de supermarkt verkrijgbaar en we zullen niks in je schema zetten dat je niet lekker vindt. Je krijgt er een vervangingslijst bij, zodat je constant kunt variëren en geen enkele dag hetzelfde hoeft te eten!

3. Houd je rekening met allergieën/dieetvoorkeuren?

Yes! Als je allergieën hebt, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. Ook is het geen probleem als je vegetarisch/glutenintolerant/lactose-intolerant bent. Geef vooral gewoon duidelijk aan als je met bepaalde voedingsmiddelen problemen hebt.

4. Moet ik sporten tijdens dit programma?

Sporten is altijd optioneel, omdat je ook prima resultaat kunt bereiken zonder naar de sportschool te gaan. Afhankelijk van je doelen kan het wel zijn dat we het aanraden, maar in veel gevallen is het niet nodig. Je hebt ook de mogelijkheid om workouts voor thuis of buiten te krijgen, maar kunt het programma ook prima combineren met je eigen sport of zonder een extra sport te hoeven doen.

5. Ik wil afvallen, is dit programma geschikt voor mij?

Dat ben je zeker, maar we gaan dit wel op een gezonde manier doen. Je krijgt bij mij geen crashdieet op lage calorieën. Dan gaat het wellicht wel sneller, maar dan is het geen blijvend resultaat. Ik doe dus niet aan een quick-fix.

Met onze methode zul je (als je alles netjes opvolgt) 0,5-1 kg per week afvallen.

6. Ik heb gezondheidsproblemen, kan ik het programma dan volgen?

Neem bij twijfel even contact met mij op, dan kunnen we bespreken wat er mogelijk is. Samen komen we er vast uit!

Helaas kan ik geen mensen begeleiden met een eetprobleem, hier heb ik simpelweg de kennis en expertise niet voor. Zoek dan alsjeblieft hulp via je huisarts.

7. Moet ik ergens naar toe voor de metingen?

Het programma is helemaal online te volgen. De metingen doe je zelf door middel van je omvang te meten, je gewicht bij te houden en foto’s te maken. Je hoeft dus nergens heen te reizen!

8. Wat als ik tussendoor wil stoppen?

Je legt je aan iets vast, dan wordt er vanuit gegaan dat jij je gedurende deze tijd 100% inzet voor dit traject. Ik heb gekozen voor een minimale duur van 3 maanden, omdat je simpelweg tijd nodig hebt om een verandering in je levensstijl te maken. Dat is niet iets dat je zomaar in een paar weken doet. Een goede stok achter de deur!

Om alles te benutten is het van belang dat je het programma afmaakt. Mocht je toch besluiten om tussendoor te stoppen dien je alsnog het gehele traject te betalen. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden artikel 7.2.