fbpx

Deze yoghurtbollen zijn zó lekker, je moet vooral opletten dat je ze niet allemaal in één keer opeet. Dat zou toch zonde zijn. Maak deze lekkere bollen op zondag en geniet elke dag van een lekker tussendoortje! Ook héél populair bij de rest van de familie.

yoghurtbollen recept

Wat heb je nodig?

  • 250g Yoghurt/kwark naar keuze (kan beide)
  • 250g volkorenmeel
  • 1 el appelmoes light
  • 1 el bakpoeder
  • 20-30g ongezouten amandelen
  • een halve appel
  • kaneel

Zo maak je ze:

  1. Mix alles door elkaar tot een lekker plakkerig beslagje. Super simpel!
  2. Daarna maak je met 2 lepels bolletjes van het beslag, leg die op het bakpapier op de plaat.
  3. Bak ze in 20-30 minuten goudbruin af op 180 graden.
  4. Voor de frosting: Mix 50g MonChou, citroensap en wat honing/zoetstof/poedersuiker door elkaar. Gebruik water om het wat dunner te maken. Aanrader!
× Stel je vraag via WhatsApp