Amerikaanse chicken taco’s vol groente

Deze zijn zo lekker! En niet alleen als avondeten, maar ook op een warme dag heerlijk als lunch. Het is zo klaar en zit bomvol groente. Zijn die kleurtjes niet heerlijk? Ik word er meteen vrolijk van.

Je kunt ze prima voorbereiden en de dag erna ook nog eten.  Vul ze dan nog niet, maar zet alles in bakjes in de koelkast. Dan hoef je hem alleen nog maar te vullen en klaar.

Ik moet deze echt vaker maken.

Nou hop – naar de keuken.

Ingrediënten

4x mini tortilla wraps (25g)
Twee avocado’s
1 limoen
Rode kool, gesneden
Kippendijen
Nando’s saus (te koop bij AH)
1 rode ui, fijngesnipperd
Vier tomaten
1 limoen
Verse koriander


 

 

Zo maak je het

  1. Bak de kippendijen in een koekenpan goudbruin en gaar. Doe het sausje erbij en bak nog even door. Je kunt de kip ook een uurtje laten marineren in de saus, voordat je het gaat bakken.

  2. Snijd de tomaten en koriander fijn. Maak dan de tomatensalsa van de tomaat, rode ui en koriander. Doe hier ook een beetje limoensap doorheen en roer goed door.

  3. Prak de avocado fijn en glad. Voeg hier limoensap aan toe. Smeer hier de tortilla’s mee in

  4. Verdeel dan de rode koolsla en de kip eroverheen en maak het af met de salsa.