fbpx

Amerikaanse chicken taco’s | Recept

Deze zijn oh-zo lekker! En niet alleen als avondeten, maar ook op een warme dag heerlijk als lunch. Het is zo klaar en zit bomvol groente. Zijn die kleurtjes niet heerlijk? Ik word er meteen vrolijk van. Nou – hop, naar de keuken.

Wat heb je nodig?

  • 4x mini tortilla wraps (25g)
  • 2 avocado’s
  • 1 limoen
  • Rode kool, gesneden
  • Kippendijen, volgens schema
  • Nando’s saus (te koop bij AH)
  • 1 rode ui, fijngesnipperd
  • 4 tomaten
  • 1 limoen
  • Verse koriander

Zo maak je hem. Het is zo klaar, dan kun je lekker eten.

  1. Bak de kippendijen in een koekenpan goudbruin en gaar. Doe het sausje erbij en bak nog even door. Je kunt de kip ook een uurtje laten marineren in de saus, voordat je het gaat bakken.
  2. Snijd de tomaten en koriander fijn. Maak dan de tomatensalsa van de tomaat, rode ui en koriander. Doe hier ook een beetje limoensap doorheen en roer goed door.
  3. Prak de avocado fijn en glad. Voeg hier limoensap aan toe. Smeer hier de tortilla’s mee in
  4. Verdeel dan de rode koolsla en de kip eroverheen, maak het af met de salsa.

Enjoy!