fbpx

5x onzin over gezond leven

Als coach kom ik altijd nog veel dezelfde verhalen tegen. Vrouwen die shakediëten gevolgd hebben, 100 diëten hebben geprobeerd en zichzelf steeds weer naar de sportschool slepen op 1200 calorieën per dag.

Ik heb al honderden vrouwen geholpen naar een blijvend resultaat en ik zag al snel een patroon. Waar ging het fout? Niet door gebrek aan motivatie of wilskracht, maar de methode. Omdat er zoveel onzin te vinden is online.

Dat verandert nu. In mijn gratis e-book vertel ik jou hoe het wél zit!

Herken je dit?

E

Je bent al zo vaak opnieuw begonnen met een dieet. Elke keer houd je het een tijdje vol, maar val je daarna weer terug in oude gewoontes.

E

Of je geeft het na een paar dagen op, omdat je steeds met een knorrende buik in bed ligt.

E

Het is frustrerend! Je wilt wel, maar het lukt gewoon niet.

E

Je vraagt je af of het wel ‘voor jou is’. Misschien kan jij het gewoon niet.

E

Je blijft aanrommelen, probeert het een na het ander en het resultaat blijft uit.

E

Hoe vaak heb jij nu hardop ‘JA’ gezegd?

Hi, ik ben Marit en ik ga jou helpen.

Ik heb, misschien wel net als jij, van alles geprobeerd. Ik at  tijdenlang extreem weinig, schrapte bijna alle koolhydraten en sleepte mezelf vier tot 6 keer per week  naar de sportschool. Ik heb clean gegeten, ik heb calorieën geteld, ik heb IF geprobeerd en héél veel cardio gedaan.

Toch haalde ik niet het resultaat dat ik wilde.

Ik geloofde de onzin die ik online vond. De onzin die massaal wordt verspreid zelfs door sommige diëtisten en personal trainers.

– De onzin over koolhydraten, brood en dik worden. Dat dat iets met elkaar te maken heeft (niet dus).

– Dat ik moest sporten en veel cardio moest doen om af te vallen (niet dus).

– Dat het normaal is om de hele dag door honger te hebben als je wilt afvallen (niet dus!!!).

Daarom heb ik voor jou dit e-book geschreven. Om een boel onzin op te helderen en uit te leggen WAAROM en HOE.

Zodat je niet nog duizend keer op dieet hoeft.

 

Download hem snel en krijg hem meteen in je mailbox