Gratis e-book
5x onzin over gezond leven

Als coach kom ik altijd nog veel dezelfde verhalen tegen. Vrouwen die shakediëten gevolgd hebben, 100 diëten hebben geprobeerd en zichzelf steeds weer naar de sportschool slepen op 1200 calorieën per dag. 

Ik heb al honderden vrouwen geholpen naar een blijvend resultaat en ik zag al snel een patroon. Waar ging het fout? Niet door gebrek aan motivatie of wilskracht, maar de methode. Omdat er zoveel onzin te vinden is online. 

Dat verandert nu. In mijn gratis e-book vertel ik jou hoe het wél zit!

Download nu gratis
Hoe vaak zeg jij hardop ja?

Herken je dit..

Hoe vaak heb jij nu hardop ‘JA’ gezegd?

Hi, ik ben Marit
en ik ga jou helpen.


Ik heb, misschien wel net als jij, van alles geprobeerd. Ik at  tijdenlang extreem weinig, schrapte bijna alle koolhydraten en sleepte mezelf vier tot 6 keer per week  naar de sportschool. Ik heb clean gegeten, ik heb calorieën geteld, ik heb IF geprobeerd en héél veel cardio gedaan.

Toch haalde ik niet het resultaat dat ik wilde.

Ik geloofde de onzin
die ik online vond.
 


De onzin die massaal wordt verspreid zelfs door sommige diëtisten en personal trainers. 

Daarom heb ik voor jou dit e-book geschreven. Om een boel onzin op te helderen en uit te leggen WAAROM en HOE.

Zodat je niet nog duizend keer op dieet hoeft.

Dit moet anders

Download hem snel en begin meteen!