fbpx

STOP

met elke keer opnieuw ‘op dieet’ gaan..

Je bent al zo vaak opnieuw begonnen met een dieet. Elke keer houd je het een tijdje vol, maar val je daarna weer terug in oude gewoontes. Of je geeft het na een paar dagen op, omdat je steeds met een knorrende buik in bed ligt.

Het is frustrerend! Je wilt wel, maar het lukt gewoon niet. Je vraagt je af of het wel ‘voor jou is’. Misschien kan jij het gewoon niet.

Je blijft een beetje aanrommelen, probeert het een na het ander en het resultaat blijft uit.

Ondertussen help ik andere vrouwen, net als jij, om wel het resultaat te halen dat ze verdienen. Op een manier die in hun leven past en zónder de hele dag honger te hebben.

Dat kun jij ook zijn. Tijd om die eerste stap te zetten. Download het e-book eerst maar.

Hi, ik ben Marit! Ik geloof in afvallen op een normale, gezonde manier. Doen wat bij je past. Geen strenge restricties of lage caloriediëten. Dat is nergens voor nodig.

In 2015 begon mijn eigen afvaljourney. Ik at extreem weinig, schrapte bijna alle koolhydraten en sleepte mezelf vier keer per week  naar de sportschool.

Toch haalde ik niet het resultaat dat ik wilde. 

Over de jaren heb ik geleerd wat dan wel werkt. Don’t get me wrong – het was een tijd van vallen en opstaan. Ik heb geleerd wat bij mij past en wat nou eigenlijk de kern van afvallen is, hoe dit werkt. Ik heb de formule gevonden voor een resultaat dat niet alleen goed is, maar ook blijvend

Tijdens deze zoektocht kreeg ik de ambitie om ook andere vrouwen te helpen hetzelfde te bereiken als ik. Om ze te helpen om ook echt lekker in je vel te zitten.

Zet de eerste stap